Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Encelium maksimoi Postin logistiikkakeskuksen säästöt

Lähes 400-vuotias Posti on palveluyritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Postin palveluksessa on yli 20 000 ammattilaista ja se tarjoaa palveluitaan 11 maassa.

Koko postiala on historiallisen suuressa muutoksessa, ja siksi Posti on linjannut strategiakseen määrätietoisen uudistumisen. Posti tavoittelee kasvua verkkokaupasta ja sen ratkaisuista, logistiikan kokonaisratkaisuista kuljettamisesta sisälogistiikkaan sekä kokonaan uusista palveluista.

Sujuvaa logistiikkaa tehokkaammin ja turvallisemmin

Logistiikkakeskus Vantaalla tarvitsi uuden valaistuksen parantamaan mm. työturvallisuutta ja tuottavuutta. Greenledin valaistuasiantuntija Erto Ollila perehtyi tilanteeseen paikan päällä, suoritti mittauksia ja teki Postille ehdotuksen. ”Omega led-valaisimet ovat 10 metrin korkuiseen tilaan ehdottomasti paras ratkaisu. Valaistuksen ohjaukseen suosittelin Osram Enceliumia. Sen avulla voidaan esimerkiksi säätää haluttu valaistuksen määrä eri alueille. Graafisella Polaris-käyttöliittymällä saadaan ulos kulutus- ja vikaraportit, aikaohjelmat kalenteriin sekä ohjataan valaistualueita.”

Projektin lopputuloksena logistiikkakeskus sai avaimet käteen -toimituksena järjestelmän, jonka energiansäästö verrattuna vanhaan järjestelmään on huikea: 90%. Rahallisesti tämä tarkoittaa 180 000 euron säästöä vuodessa ylläpitokulut huomioiden. Lisäksi alueellisesti säädettävä valaistus lisää logistiikkakeskuksen työturvallisuutta, työn sujuvuutta ja siten myös tuottavuutta merkittävästi.

90%

Energiasäästöt

Sujuvaa logistiikkaa tehokkaammin ja turvallisemmin

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.