Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Vihreät pyörät pyörivät

Kuljetusala joutuu nykyään seuraamaan erittäin tarkasti koko liiketoimintansa ympäristövaikutuksia. 60-vuotias Ahola Transport on yksi Pohjoismaiden suurimmista, ja sen määrätietoinen toiminta ympäristön hyväksi on jatkunut jo vuosia. Vuoden 2017 ympäristöraportista selviää, että yhtiö on onnistunut työssään mainiosti. Ahola Transportin polttoaineenkulutus per tonnikilometri on selvästi alan keskiarvoa alhaisempi. Tähän saavutuksen ovat mahdollistaneet ajoneuvokohtainen polttoaineen kulutuksen seuranta, dynaamiset logistiikkaratkaisut ja reaaliaikainen reittisuunnittelu.

Green Wheels on Ahola Transportin käyttämän tunnus yhtiön ISO 14001 -sertifioidulle ympäristötyölle.

Greenled on puolestaan Ahola Transportin valinta ajoneuvohallin valaistusjärjestelmän toimittajaksi. Hallin suurpainenatriumvalaisimet olivat jo elinkaarensa päässä, eikä niiden tuottama oranssi valo ollut riittävä. Uusi energiatehokas led-valaisinjärjestelmä toimitettiin avaimet käteen -ratkaisuna, ja asennuksen hoitivat Greenledin asentajat. Hallin uudet dali-tunnistimet ohjaavat valaistusta päivänvalo, liike ja läsnäolo huomioiden.

Tuloksena saatiin järjestelmä, joka on toteutettu suomalaisilla, markkinoiden parhaan hyötysuhteen tarjoavilla led-valaisimilla ja niiden ohjauksella. Laitteiden elinkaaret perustuvat IES LM-80- ja TM-21 –standardeihin.

84%

ENERGIANSÄÄSTÖ

Vihreät pyörät, vihreät valot.

Säästöt valaisinten takuuaikana: 41 300 euroa.

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.