Sairaalavalaistus

Erityispiirre sairaalatilojen valaistuksessa on se, että valoa tarvitaan aina – vuorokauden ajasta ja viikonpäivästä riippumatta. Sairaalan valaistuksella on merkittävä vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Henkilökunnan työskentelyedellytysten ja potilasturvallisuuden täytyy pysyä korkealla tasolla vuorokauden jokaisena tuntina.

Sairaalan tilojen käyttötarkoitukset vaihtelevat paljon. Potilashuoneet, tutkimustilat, käytävät ja odotushuoneet, laboratoriot ja aulat – kaikkiin tarvitaan valaistus, joka palvelee parhaiten tilan käyttöä. Samalla on huolehdittava energiatehokkuudesta, sillä sairaaloiden muutenkin suuresta sähkönkulutuksesta valaistuksen osuus on merkittävä. Valittava valaisintekniikka ja ohjausjärjestelmät ovat tärkeässä roolissa sairaaloiden ylläpidon kulurakenteessa.

Henkilökunta tarvitsee riittävän ja tehokkaan valaistuksen tutkimusten tekemiseen. Työvireen ylläpidolla on suora yhteys potilasturvallisuuteen ja laadukkaaseen hoitoon, ja terveydenhuoltotilojen valaistuksessa häikäisemättömyydellä on suuri merkitys. Terveydenhuoltokiinteistön koko valaistuksen täytyy luoda stressitön ja rauhallinen ympäristö, joka auttaa potilasta toipumaan. Greenledin energiatehokkailla valaistusratkaisuilla nostat kiinteistösi energiatehokkuuden uudelle tasolle ja parannat sekä työntekijöiden että potilaiden viihtyvyyttä.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta