Teollisuusvalaistus

Tuotantotilat, kokoonpanohalli, varasto

Useiden tutkimusten mukaan teollisuustilojen valaistuksen parantamisella on suora yhteys tuottavuuden kasvuun sekä virheiden ja tapaturmien vähenemiseen. Kyseessä ei ole vähäpätöinen asia, sillä tuottavuus ja tapaturmat muuttuvat suoraan rahaksi – nopeammin kuin missään muualla. 

Lähtökohta teollisuusvalaistuksessa on, että valoa on oltava riittävästi, vaikka tilat ovat suuria ja kiusaus säästää kustannuksissa on suuri. Mutta varastojen, tuotantolinjojen ja tarkkaa työtä vaativien kokoonpanotilojen valomäärille on määritelty standardinsa, eikä niiden minimiarvoista ole syytä tinkiä. Siksi EN- standardit ovat hyvä ohjenuora suunnittelulle.

Älyä peliin

Teollisuuden tiloissa voidaan saavuttaa merkittäviä etuja valaistuksen älykkäällä ohjauksella. Esimerkiksi varastojen käyttöasteet ovat yleensä todella pienet, joten läsnäolo-ohjauksella vältetään turhaa valon käyttöä. Automatisoiduissa tuotantotiloissa pärjätään hämärässä, koska robotit eivät tarvitse valoa. Lisäksi älykkäällä ohjauksella pystytään seuraamaan teollisuusvalaistuksen todellista energiankulutusta ja optimoimaan valaistus vastaamaan käyttötarvetta. Jos tilan käyttötarkoitus muuttuu, voidaan tilan valaistus laskea muuttuneen standardin mukaiseksi.

Greenlediltä löydät markkinoiden kustannus- ja energiatehokkaimmat valaistusratkaisut ja älykkään ohjausjärjestelmät teollisuuden ja logistiikan moninaisiin kohteisiin.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta