Aluevalaistus Luo turvallisen ja viihtyisän elinympäristön

Aluevalaistuksessa on huomioitava valaisimien sijoittelu, erilaisten toimintojen korostaminen sekä alueen käyttötarkoitus. Käyttötarkoitukseen soveltuvalla valaistuksella saadaan energiatehokas ja pitkän eliniän ratkaisu, jolla on alentuneet huoltokustannukset sekä tasainen ja miellyttävä valo. Valaistukseen liitettävällä ohjauksella valaistustilanteita voidaan mukauttaa eri käyttötarkoituksiin sopiviksi, ja samalla valaisimien elinikä pitenee.

Aluevalaistuksessa on otettava myös huomioon valaistuksen häikäisemättömyys ihmisten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Hyvin toteutetulla led-valaistuksella luodaan hyvät olosuhteet videovalvonnalle ja ehkäistään ilkivaltaa eri alueilla. Greenledin valaistusasiantuntijat auttavat mielellään erilaisten alueiden kuten puistojen, pysäköintialueiden, julkisivujen, kulkuväylien valaistuksen suunnittelussa parhaan lopputuloksen löytämiseksi.

Puistoalueet, pysäköintialueet ja kulkuväylät vaativat kaikki omat aluevalaistuksen ratkaisunsa. Samoin julkisivut, sisäänkäynnit ja katokset. Greenledin valaistusasiantuntijat auttavat mielellään parhaiden aluevalaistuksen lopputulosten löytämisessä.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta