Myymälävalaistus

Hyvin suunniteltu valaistus on keskeinen osa asiakaskokemusta

Greenled tarjoaa tehokkaat, myyntiä edistävät valaistusratkaisut kaikkiin kaupan kohteisiin: päivittäistavarakauppaan, erikoismyymälöihin, autoliikkeisiin ja rautakauppoihin. Valaistuksen merkitys korostuu kaikessa kaupankäynnissä. Valaistuksen tehtävä on poistaa myynnin esteet. Huonosti toimiva myymälävalaistus ei välttämättä estä myyntiä kokonaan, mutta vähentää sitä helposti. Tuotteet käyvät paremmin kaupaksi kun asiakas näkee ne oikeassa valossa.

Myyntitilojen älykkäät valaistusratkaisut voivat seurata asiakkaan liikkumista ja säätää valotehoja sen mukaan, mihin asiakas on menossa ja mihin tuotteisiin hänen halutaan kiinnittävän huomiota. Myös ensivaikutelma ulko-ovella vaikuttaa: jos kontrasti päivänvaloon on liian suuri, asiakas joko häikäistyy tai ei näe hetkeen mitään – kumpikin vaihtoehto luo epämiellyttävän kokemuksen. Hyvä suunnittelu ottaa huomioon erilaiset valaistustilanteet sekä sisällä että ulkona.

Markkinoiden parhaimmalla hyötysuhteella ja älykkäällä valaistuksenohjauksella saadaan jopa 70-80% suuruiset energiansäästöt perinteiseen ohjaamattomaan valaistukseen verrattuna. Greenledin valaistusratkaisulla toteutat laadukkaasti pitkän elinkaaren myymälävalaistuksen, kasvatat myyntiä ja nostat kohteesi energiatehokkuuden uudelle tasolle.

CASE PRISMA, KOUVOLA 

Lue lisää  Prisman valaistussuunnittelusta ja toteutuksesta Greenledin Omega-valaisimella! Artikkelin löydät  alla olevasta Plaani-lehden linkistä sivuilta 46-48!

http://nssoy.fi/uploads/Plaani_3_16_flash/index.html

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta