Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

LogistiikkaVALAISTUS

Nykypäivän liiketoiminnassa logistiikan merkitys kasvaa koko ajan. Tuotteiden ja palveluiden määrä kasvaa, välimatkat pitenevät, toimitusajat lyhenevät ja entistä useammat tuotteet vaativat kylmäsäilytystä. Logistiikkatilat ovat usein kuutiomääriltään valtavia, eikä kylmävarastoissa ole päivänvaloa lainkaan. Siksi valaistuksen ylläpito vaatii paljon energiaa. Paras tapa näiden kustannusten säästämiseksi ovat tehokkaat valaistusratkaisut, jotka minimoivat energiankulutuksen ja huoltokustannukset.

Lisäarvo piilee älykkäissä valaisimissa ja valaistuksen hallinnassa: LED-valaisimet tarjoavat aivan uusia mahdollisuuksia pitkäikäisyyden, luotettavuuden ja tehokkuuden suhteen, ja ne sopivat loistavasti kylmiin lämpötiloihin. Korkeampi valaistustaso ja parempi häikäisynesto edistävät työntekijöiden tuottavuutta ja auttavat välttämään esimerkiksi keräilyvirheitä, sekä parantavat viihtyvyyttä työssä.

Älykästä valoa logistiikkaan

Logistiikkatilojen toimiva, asianmukainen ja älykäs valaistus parantaa tuottavuutta ja sillä on suora yhteys myös tapaturmien vähenemiseen.

Usein logistiikkatiloissa on tyypillistä, että energiakulutusta silmällä pitäen halutaan saada yhdestä valaisinpisteestä paljon valoa. Korkeissa halleissa ja jopa 10 metrin korkuisten hyllyköiden välissä on haastavaa saada koko hylly valaistua. Energiatehokkuus onkin tärkeää suurissa logistiikkahalleissa, jotka kuluttavat muutoinkin paljon sähköä. Näiden tilojen valomäärät on standardoitu, eikä niistä kannata tinkiä työtehon ja turvallisuudenkaan vuoksi.

Logistiikkatilojen valaistuksessa on tärkeää, että ohjauksen hyödyt tiedetään ja energiansäästöä voidaan seurata. Älykkäällä ohjauksella voidaan myös mahdollistaa kysynnän jousto kohteessa. Koko suurta hallia ei välttämättä kannata valaista täydellä teholla, vaan sensoreiden avulla voidaan valoa lisätä juuri sinne, missä trukit kulloinkin liikkuvat – ja mihin ne ovat seuraavaksi menossa.

Kiinteistöautomaatiojärjestelmään integroituna valaistus toimii yhdessä muun kiinteistöautomaation, esimerkiksi ilmanvaihdon ja lämmityksen kanssa. Älykkäällä ohjauksella saadaan selville erityyppisten tilojen käyttöasteet, mikä mahdollistaa tilojen käytön kehittämisen. Logistiikkatilojen valaistuksen älykäs ohjaus parantaa tilojen tehokasta käyttöä, ja kun valaistus suunnataan sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan, voidaan saavuttaa jopa 90% energiansäästöt valaistukselle.

Greenledin logistiikkatilojen valaisuratkaisut

Me Greenledillä tarjoamme kaikkiin teollisuustiloihin markkinoiden kustannus- ja energiatehokkaimmat ratkaisut. Niiden suunnittelu on helppoa, sillä teemme myös itse teollisuustilojen valaistussuunnittelua, ja tiedämme mitä suunnittelija tarvitsee. Selkeät ohjeet, hyvät tuotteet ja luotettavat ohjausjärjestelmät tekevät suunnittelutyöstä miellyttävää.

Voit suunnitella teollisuuden valaistusjärjestelmät itse, tai kääntyä meidän puoleemme. Me haluamme tehdä sinun työstäsi mahdollisimman helppoa.

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.