Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

ALFA LINE GEN3 – ennennäkemätön valotehokkuus

Greenledin uudet tuotelanseeraukset ovat jälleen yksi askel kohti energiatehokkaampaa ja valoisampaa tulevaisuutta. Suomalaisena valaisinvalmistajana olemme jo vuosia tehneet töitä pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisia ja laadukkaita valaistusratkaisuja, joilla on mahdollisimman suuri energiatehokkuus ja pieni hiilijalanjälki. Suomessa valmistettu tai kokoonpantu valaisin on aina vastuullisuusteko, ja auttaa asiakkaita ottamaan jälleen yhden askeleen kohti hiilineutraaliustavoitteita.

Yhtenäistä kaikille neljälle uudelle valaisimelle on niiden omissa kategorioissaan erinomainen hinta-laatusuhde ja valotehokkuus. Asennettavuus on viety monilta osin täysin uudelle tasolle, joka tuo merkittävästi projektinaikaisia säästöjä, ja helpottaa valaistuksen ylläpitoa.

Valaisimet vastaavat paineeseen löytää kiinteistöihin ratkaisuja, jotka ovat muuntojoustavia ja soveltuvia myös tulevaisuuden tarpeisiin. Esimerkkinä tästä mainittakoon DIP Switch -ratkaisut, jotka mahdollistavat valaisimen tehon muuttamisen kohteessa ilman erillistä ohjausjärjestelmää sekä DALI- ja Casambi ratkaisut, jotka mahdollistavat älykkään valaistuksen toteuttamisen.

Lue lisää tuotteista alta tai ota yhteyttä ja jutellaan.

Alfa Line Gen3 - Ennennäkemätön valotehokkuus

Alfa Line Gen3 on yksi harvoista markkinoilla olevista valaisimista, joka ylittää valotehokkuudessa maagisen 200 lm/W rajan. Ero markkinoilla oleviin keskimääräisiin valaisimiin on merkittävä, tai jopa radikaali. Samaan aikaan kun valaisimen tehokkuutta ollaan saatu kasvatettua, myös valaisimen hintaa ollaan onnistuttu painamaan alaspäin merkittävästi. Suomessa valmistetun valaisimen rungosta ei optimoidun valmistusprosessin johdosta muodostu juuri lainkaan hukkaa, jolloin vaikutukset ympäristölle ovat minimaaliset.

Lue lisää 

Square Gen3 – kevyesti tehokkain paneelivalaisin

Uusi Square Gen3 -paneelivalaisin on yksi markkinoiden kevyimmistä, mutta ainoastaan painoltaan. Kilpailijoitaan jopa puolet kevyemmän Square Gen3:n asennettavuus on valaisimen keveyden ansiosta omaa luokkaansa, ja DIP Switch -kytkimen ansiosta valotehoja pystytään säätämään asennusvaiheessa myös ilman ohjausjärjestelmää. Mallistosta löytyy vaihtoehto myös huipputehoja etsiville, mutta erityisen hyvin malliston valaisimet sopivat asiakkaille, jotka haluavat löytää monikäyttöisen ja kilpailukykyisen tuotteen, jolla on keveytensä ja hyvän valotehokkuutensa ansiosta poikkeuksellisen pieni hiilijalanjälki.

Lue lisää

Delta R20 downlight – suunnittelijoiden uusi suosikki

Delta R20 downlight -valaisin on valaistussuunnittelijoiden uusi suosikki! Kolmella eri runkokoolla sekä lisätarvikkeena saatavilla peitelevyillä  pystytään käytännössä kattamaan lähes kaikki eri kokoiset asennusreiät. Kokonaisuudessaan Tridonicin komponenteista rakennettuna valaisimena Delta R20 on vaihtoehto, joka säästää vaivaa suunnittelu- ja asennusvaiheessa ja energiaa läpi käytön elinkaaren.

Lue lisää

Upsilon – Edullinen toimistovalaisin

Upsilon on yksinkertaisuudessaan kustannustehokas ripustettava valaisin epäsuoraan valaistukseen siellä, missä halutaan hyödyntää sekä ylä- että alavaloa.

Edullisten toimistovalojen kategoriassa Upsilon Up-Down -valaisin kestää vertailun kilpailijoihin niin hinnan, ulkonäön kuin energiatehokkuudenkin suhteen.

Lue lisää