Millainen kouluvalaistus synnyttää tuloksia, joita ihaillaan ja kadehditaan eri puolilla maailmaa?

Hyvä valaistus innostaa ja inspiroi. Se tekee oppimisympäristöstä tehokkaan sekä opettajalle että oppilaalle. Koulujen valaistuksen lähtökohta on tehokas valaistus, joka ei häikäise. Valaistus toteutetaan joko suurilta häikäisemättömiltä pinta-aloilta tai valaisimilla, joissa on erikseen huomioitu häikäisyn esto. Koulun laadukas valaistus on viihtyisä, se lisää työtehoa ja parantaa oppimistuloksia. Säädettävyyden ansiosta valaistus saadaan muokattua helposti oppimistilannetta vastaavaksi. Kun ulkona on valoisaa, päivänvalotunnistin ottaa sen huomioon ja säätää valon määrää ja laatua sisällä.

Myös ikkunattoman huoneen valaistus voi jäljitellä päivänvaloa. Läsnäolotunnistin kytkee valaistuksen pois päältä, kun huone tyhjenee. Greenlediltä löydät energiatehokkaat valaistusratkaisut koulun kaikkiin oppimisympäristöihin.

Suomalaiset tietävät ehkä paremmin kuin mikään muu kansa, mikä merkitys valaistuksella on ihmisen viretilaan. Me tarvitsemme valoa voidaksemme olla tehokkaita – ja yhtä lailla tarvitsemme pimeyttä lepoa varten. Jos valoa on liian vähän tai se on väärän laatuista, korjaamme tilannetta valaistuksen ohjauksella.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta