Joka pelin valaistusratkaisuja

Liikunta on kaikkien oikeus. Liikuntapaikoilla ja urheilukentillä tarvitaan tasaista ja häikäisemätöntä valoa.

Kasvava kiinnostus eri liikuntalajeja kohtaan on positiivinen asia. Mitä enemmän ja monipuolisemmin ihmiset – sekä nuoret että vanhat – liikkuvat, sitä terveempinä he pysyvät. Liikkua voi sisällä ja ulkona, ryhmässä ja yksin. Lajista riippumatta hyvin suunniteltu urheilukentän valaistus on tärkeä osa liikkumisharrastuksen hauskuutta – ja myös turvallisuutta.

Greenledin laajasta valikoimasta löydät parhaat pitkän elinkaaren valaistusratkaisut erilaisten liikuntapaikkojen, kuten salibandy-, tennis-, squash-, jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo-, lentopallokenttien valaisemiseen.

Valaisinsuunnittelussa on otettu huomioon myös korkeiden tilojen aiheuttamat, häikäisemättömät valaistusvaatimukset. Valaistuksenohjaus mahdollistaa valaistuksen säätämisen eri liikuntalajeille ja tapahtumille sopiviksi.

Pelaajien ja katsojien lisäksi valaistuksen tasaisuus on tärkeä elementti myös tv-tuotannolle. Valaistuksen tasaisuuden ansioista otteluista lähetettävässä tv-kuvassa ei esiinny värivirheitä, eikä kameroiden asetuksien uudelleensäätämistä tarvita erikoistilanteissakaan. Optimoidulla valaistusratkaisulla voidaan taata laadukas kuvamateriaali halliyleisön lisäksi myös otteluiden tv-katsojille.

Autamme mielellämme energiatehokkaan ja käyttäjäystävällisen valaistusratkaisun löytämisessä.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta