Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

KUUKAUSISÄÄSTÖJÄ ENSIMMÄISESTÄ KUUUKAUDESTA ALKAEN ILMAN ALKUINVESTOINTIA!

Harva yritys tietää, että valaistusuudistus on investointi, joka saattaa tuottaa rahaa ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. LED-teknologia on kehittynyt lyhyessä ajassa huimasti, ja valaistuksen energiatehokkuus on ihan uudella tasolla. Samaan aikaan hinnat ovat pudonneet merkittävästi. Jos teillä on kohteita, joissa valaistusta ei ole uusittu muutamiin vuosiin, on hyvin mahdollista että maksatte joka kuukausi tuhansia euroja ylimääräistä. Greenled Monthlyn avulla pystytte pienentämään kuukausikustannuksianne helpommin kuin koskaan, ja ilman alkuinvestointeja.

Miksi uusia valaistus Greenled Monthlyn avulla?

Greenledin kuukausimalli tarjoaa ainutlaatuisen tavan uudistaa käytännössä minkä tahansa kohteen valaistus energiatehokkaaksi ilman isoja alkuinvestointeja. Tämä malli mahdollistaa yrityksille pääsyn markkinoiden johtaviin valaistusratkaisuihin kuukausimaksulla, kattaen kaiken suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Se on taloudellisesti järkevä tapa parantaa työympäristön laatua ja samalla vähentää hiilijalanjälkeä. Kuukausimalli on suunniteltu vapauttamaan yrityksesi resurssit keskittymään ydinliiketoimintaan.

  • Ei alkuinvestointia: Valaistusuudistus toteutetaan ilman etukäteiskustannuksia, mahdollistaen välittömät säästöt.
  • Tasainen kustannusrakenne: Kuukausimaksu jakaa kustannukset tasaisesti, parantaen budjetointia ja taloudellista ennustettavuutta.
  • Verohyödyt: Kuukausimaksut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa, tarjoten lisähyötyjä.
  • Huoltovapaus: Me huolehdimme valaistuksen ylläpidosta, takaamme sen toimivuuden ja päivitämme tarvittaessa.
  • Helppous: Yksi toimija vastaa koko toteutuksesta alusta loppuun saakka

Mistä tiedän onko Greenled Monthlystä meille hyötyä?

Jos teidän kiinteistössänne ei ole päivitetty valaistusta viimeisen 5 vuoden aikana, saatatte maksaa valaistuksesta ihan turhaan ihan liikaa. Jos se on päässyt yli 10 vuoden ikään, pystytte lähes varmasti saavuttamaan merkittäviä säästöjä. Arvioimme jokaisen kohteen säästöpotentiaalin yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden olemassa olevien lamppujen määrän, kokonaisenergian kulutuksen ja valaistuksen tarpeen. Tämän pohjalta teemme suunnitelman ja annamme arvion siitä kuinka paljon nykyaikainen valaistus voi teille tuottaa. Sovi tapaaminen jo tänään.

Ota yhteyttä

Lue lisää Greenled Monthly -palvelumallistamme lataamalla esite:

Greenled Avaimet Käteen -palvelu

Greenled on kokonaisvaltainen valaistuksen ammattilainen. Erillisten suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja asentajien kanssa toimimisen sijaan pystyt säästämään aikaasi ja toteuttamaan uudistuksen yhden toimijan kanssa.
1. Kartoitus ja suunnittelu
2. asennus ja käyttöönotto
3. YLLÄPITO JA OPTIMOINTI

Greenled Monthly yhteistyössä Siemens Financial Servicesin kanssa

Greenled Monthlya on kanssamme mahdollistamassa rahoituskumppanimme Siemens Financial Services. Greenled toimii toteuttajana ja yhdessä Siemensin kanssa pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn rahoitustarjouksen. Tavoitteenamme on mahdollistaa mahdollisimman monelle yritykselle valaisinuudistus, joka säästää energiaa, tuottaa työhyvinvointia ja pienentää meidän kaikkien yhteistä hiilijalanjälkeä. Katso lisää yhteistyöstämme Siemensin kanssa alta löytyvän videon kautta.

Katso video

Miksi valaistus on yksi parhaista investoinneista?

Valaistuksen yhteydessä vertailu nykyisen ja uuden valaistuksen välillä keskittyy puhtaasti energiankulutukseen tai -säästöön. Energiankulutus on kuitenkin ainoastaan murto-osa uuden valaistuksen tuomista hyödyistä. Oikein suunniteltu valaistus tuottaa merkittävästi enemmän taloudellista hyötyä mm. työtapaturmien, virheiden ja työpoissaolojen vähentymisen, sekä työtehon ja energian lisääntymisen kautta. Erityisesti meidän pohjoisissa olosuhteissamme, valaistus on yksi merkittävimmistä energianlähteistämme. Ole meihin yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin.

Ota yhteyttä