Toimistovalaistus tehostaa työntekoa

Toimistotyöntekijä viettää arkisin selvästi yli puolet valveillaoloajastaan työpaikallaan, minkä takia toimistovalaistus on yksi tärkeimpiä elementtejä työpaikoilla. Työntekijän työteho koostuu monesta tekijästä, joista toimiva työympäristö on yksi tärkeimmistä. Kaikki toimistot eivät ole samanlaisia ja työtilanteet vaihtelevat. Valotasojen ja valon laadun tulee vastata työtehtävän asettamia vaatimuksia. Toimistossa istutaan oman pöydän ääressä tai neuvotteluhuoneessa, tai pidetään pikapalaveri kahvihuoneessa. Oman työpisteen olosuhteita on mahdollista säätää käyttäjän mukaan, mutta tavallisilla valaistusratkaisuilla neuvotteluhuoneen säätäminen ei ole aina yksinkertaista.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu toimistovalaistus pitää työtehoa yllä ja se ottaa huomioon eri työskentelytilanteet. Ikkunattomassa neuvotteluhuoneessa voi joutua viettämään tuntikausia, mutta ikkunattoman huoneen valaistus voi jäljitellä päivänvaloa. Läsnäolotunnistin kytkee valaistuksen pois päältä, kun huone tyhjenee. Valaistuksenohjaus mahdollistaa energiakulutuksen optimoinnin uudelle tasolle. Ratkaisumme auttavat parantamaan viihtyisyyttä ja työtehokkuutta ja tuovat käyttömukavuuden säädettävyyden ansiosta.

Toimistovalaistuksen suunnittelu ei ole monimutkaista, kun tietää mitä haluaa. Käyttäjälle voi jättää sopivasti vapautta ja vastuuta oman valaistuksensa säätelyyn. Suunnittelijan tehtävä on valita ratkaisut, jotka ovat energiatehokkaita, käyttäjäystävällisiä ja älykkäitä. Valaisimet eivät ole tärkeitä, vaan lopputulos ja käyttäjäkokemus. Greenledin ratkaisut tarjoavat mahdollisuuden tähän kaikkeen. Voit suunnitella kohteen itse, tai käyttää apuna Greenledin asiantuntijoita. Meidän halumme on tehdä sinun työstäsi mahdollisimman helppoa.

Pyydä tarjous

92%

asiakkaistamme suosittelee varauksetta Greenlediä.
Ota yhteyttä

Valaistusasiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous valaistusratkaisusta