Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Jokaisella on oikeus hyvään valaistukseen

Greenled Oy on suomalainen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista koko valaistusprojektin hallintaan ja toteutukseen.

Olemme toteuttaneet yrityksille ja julkiselle sektorille jo yli 1000 kokonaisvaltaista valaistusratkaisua eri puolelle Suomea. Toiminta-alueemme on koko Suomi – valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme, ja lisäksi meillä on toimipaikat Vantaalla ja Tampereella. Tytäryhtiömme Greenled Ab sijaitsee Ruotsin Trollhättanissa.

Ota yhteyttä

Visiomme

Greenled on halutuin kumppani laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin valaistusratkaisuihin.

Missiomme

Autamme tehostamaan asiakkaan liiketoimintaa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Arvostamme asiakkaitamme ja ajattelemme aina heidän parastaan. Haluamme, että he ovat tyytyväisiä työhömme ja palveluihimme. Haluamme osoittaa olevamme heidän luottamuksensa arvoisia.

Vastuullisuus

Olemme suomalainen yhtiö, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Olemme totuudenmukaisia ja sanomme asiat niin kuin ne ovat. Toimintamme on tuloksellista ja vastuullista niin ympäristöä, yhteiskuntaa kuin henkilöstöäkin ajatellen.

Asiantuntijuus

Arvostamme ammattitaitoa ja asiantuntijuutta. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme. Prosessimme ovat mutkattomia ja turvallisia. Nautimme yhdessä tekemisestä ja kohtelemme toisiamme reilusti.

>1000

toteutettua kokonaisvaltaista valaistusprojektia

100

greenlediläistä

10

maassa projekteja