Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Jokaisella on oikeus hyvään valaistukseen

Greenled Oy on Suomen johtava LED-valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä LED-valaistusratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa. Valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme ja tarjoamme kokonaisvaltaisia LED-valaistusprojektien hallinta- ja toteutuspalveluita.

Tavoitteenamme on tarjota kestäviä LED-valaistusratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi tytäryhtiömme Greenled Ab tarjoaa vastaavia ratkaisuja myös Ruotsin markkinoilla.

Ota yhteyttä

Visiomme

Halutuin valon ammattilainen

Missiomme

Tuotamme lisäarvoa ja hyvinvointia liiketoimintaan

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Arvostamme asiakkaitamme ja ajattelemme aina heidän parastaan. Haluamme, että he ovat tyytyväisiä työhömme ja palveluihimme. Haluamme osoittaa olevamme heidän luottamuksensa arvoisia.

Vastuullisuus

Olemme suomalainen yhtiö, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Olemme totuudenmukaisia ja sanomme asiat niin kuin ne ovat. Toimintamme on tuloksellista ja vastuullista niin ympäristöä, yhteiskuntaa kuin henkilöstöäkin ajatellen.

Asiantuntijuus

Arvostamme ammattitaitoa ja asiantuntijuutta. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme. Prosessimme ovat mutkattomia ja turvallisia. Nautimme yhdessä tekemisestä ja kohtelemme toisiamme reilusti.

Uskomme suomalaiseen työhön

Kotimainen tuotanto on meille ylpeyden aihe. Siirsimme tuotannon Kaukoidästä kotimaahan vuonna 2013, mistä lähtien Greenled-valaisimet on valmistettu Suomessa. Päätöstä kotimaisesta tuotannosta ohjasi ennen kaikkea halumme palvella asiakkaitamme paremmin sekä laadun varmistaminen koko tuotantoprosessissa. Greenledin tuotantotilat sijaitsevat pääkonttorillamme Oulussa.

Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO9001 ja ISO14001, jotka on myönnetty koko toiminnallemme niin myynnin, suunnittelun, tuotannon kuin asennuksenkin suhteen. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa laadukasta kokonaistoimitusta, jossa on huomioitu myös ympäristönäkökohdat.

>1000

toteutettua kokonaisvaltaista valaistusprojektia

100

greenlediläistä

10

maassa projekteja