Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Työskentele huippuporukassa!

Meillä on positiivinen meininki ja innostunut ilmapiiri.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Olemme innovatiivinen, teknologiaa hyödyntävä ratkaisutoimittaja.

Pidämme huolen siitä, että olemme edelläkävijöitä alallamme.

Kohtelemme toisiamme reilusti.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä asiantuntijuus, ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Kalle Lumila

Valaistusasiantuntija

”Aamuisin ei harmita herätä, koska kaikki on kohdallaan. Saan tehdä töitä mahtavassa porukassa, palkkaus on kannustava ja minulla on vastuu ja vapaus päättää omasta työstäni. Toivottavasti saan olla täällä vielä pitkään!”

Greenledillä huhtikuusta 2017

Sanna Uusitalo

Ostopäällikkö

”Mitä kaikkea tällä porukalla voidaankaan saavuttaa! Täällä on sellainen yhdessä tekemisen meininki, ja kohtelemme toisia reilusti. Työ on monipuolista ja työnkuva voi kehittyä omien kykyjen mukaan.”

Greenledillä marraskuusta 2013

Inga Kesti

Tuotannon vuorovastaava

”Kahta samanlaista työpäivää ei ole, opin joka päivä jotain uutta! Greenledillä olen saanut kasvaa ja kokemuksen myötä aina uusia haasteita ja vastuuta.”

Greenledillä elokuusta 2016

Tämän me lupaamme

Me koulutamme sinusta asiantuntijan, jos et jo ole sellainen. Me tarjoamme sinulle parhaat työkaverit ja ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä – kykyjesi ja halujesi mukaan. Saat kaikki hyvään työsuhteeseen kuuluvat edut ja lisäksi hiukan jotain ylimääräistä. Sellaista, josta näet että sinua arvostetaan. Matalassa organisaatiossa jokaisella on mahdollisuus näkyä. Parhaassa valossa.

Greenled Oy on Suomen nopeimmin kasvava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja.

Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä.

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimet Suomessa. Yrityksemme työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla sekä Tampereella. Lisäksi meillä on tytäryhtiö Ruotsissa.