Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Työskentele huippuporukassa!

Meillä on positiivinen meininki ja innostunut ilmapiiri.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Olemme innovatiivinen, teknologiaa hyödyntävä ratkaisutoimittaja.

Pidämme huolen siitä, että olemme edelläkävijöitä alallamme.

Kohtelemme toisiamme reilusti.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä asiantuntijuus, ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Topias Haukkala

VALAISTUSSUUNNITTELIJA

”Parasta Greenledillä on tehdä töitä ykköstyyppien kanssa. Kun yritys kasvaa kaiken aikaa, myös itsellä on mahdollisuus kehittyä esimerkiksi kohti kansainvälisiä työtehtäviä.”

Greenledillä tammikuusta 2015

Sanna Uusitalo

Ostopäällikkö

”Mitä kaikkea tällä porukalla voidaankaan saavuttaa! Täällä on sellainen yhdessä tekemisen meininki, ja kohtelemme toisia reilusti. Työ on monipuolista ja työnkuva voi kehittyä omien kykyjen mukaan.”

Greenledillä marraskuusta 2013

Veera Kajava

Kokoonpanija

”Jännitin turhaan ensimmäistä työpäivää, sain apua työkavereiltani ja pääsin nopeasti sisälle Greenledin toimintaan. Meillä on ihan huippu yhteishenki ja me ollaan kaikki samanarvoisia asemasta riippumatta. Kaikki tulee hymyssä suin töihin”.

Greenledillä maaliskuusta 2016

Tämän me lupaamme

Me koulutamme sinusta asiantuntijan, jos et jo ole sellainen. Me tarjoamme sinulle parhaat työkaverit ja ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä – kykyjesi ja halujesi mukaan. Saat kaikki hyvään työsuhteeseen kuuluvat edut ja lisäksi hiukan jotain ylimääräistä. Sellaista, josta näet että sinua arvostetaan. Matalassa organisaatiossa jokaisella on mahdollisuus näkyä. Parhaassa valossa.

Greenled Oy on Suomen nopeimmin kasvava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja.

Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä.

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimet Suomessa. Yrityksemme työllistää yhteensä lähes 100 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla sekä Tampereella. Lisäksi meillä on tytäryhtiöt Saksassa ja Ruotsissa.