Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Kun asiakkaalle halutaan antaa enemmän

Trollhättanissa sijaitseva Arena Älvhögsborg on hyvinvointi- ja urheilukeskus, jonka monipuolinen tarjonta kattaa kuntosali- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat ja ehkä tärkeimpänä: isot, moneen tarkoitukseen soveltuvat urheiluhallit.

Käsipalloilun arvostus on Ruotsissa kova, ja kansainvälistä menestystä on kertynyt 1930-luvulta lähtien. Nopeatempoisen urheilulajin harjoittelu- ja ottelutilat on pidettävä huippukunnossa, jotta peleistä voivat nauttia niin pelaajat kuin katsojatkin.

Arena Älvhögsborgin tunnuslause on: ”Annamme aina hiukan enemmän” (Vi ger alltid lite mer). Areenan kasipallohallin uusi valaistusjärjestelmä täyttää tämän lupauksen. ”Kun säästämme energiakuluissa 70% ja samanaikaisesti saamme 130% enemmän valoa, niin se on fantastista”, sanoo Arena Älvhögsborgin toimitusjohtaja Håkan Engström. Mutta itse asiassa Engström sai vielä enemmän.

”Tämä oli bonus, johon emme olleet varautuneet”, Engström sanoo. ”Meillä on nyt valaistus, jolle osoittavat suosiotaan sekä tv-tuottajat, valokuvaajat että pelaajat. Katsojista puhumattakaan.” Engström kertoo myös, että halliin asennetulla valaistuksen ohjausjärjestelmällä voidaan tilaan luoda elämyksellisiä erikoisefektejä tilaisuuden luonteen mukaan. ”Annamme aina hiukan enemmän”, Engström kertaa.

”Me olemme investoineet tulevaisuuteen. Voin suositella Greenled AB:ta kaikille jotka tarvitsevat valaistusta tiloihinsa”, sanoo Håkan Engström.

70%

Energiasäästöt

Säästöä, elämyksiä ja erikoisefektejä

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.