Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Greenledin valaistusratkaisu tuo Malmömässanille merkittäviä säästöjä

Kiinteistövastaava Martin Herrlin kertoo, että messukeskus Malmömässan hankki uudet LED-valot ennen kaikkea ympäristö- ja energiansäästösyistä. Uusien valaisimien ansiosta Malmömässanin energiankulutus on pienentynyt 50-60 prosenttia.

Martin Herrlinin vastuulla on, että messukeskuksen tekniikka toimii messujen ja konferenssien aikana niin kuin pitää. Toimiva valaistus on yksi messujen keskeisimmistä seikoista.

– Ennen kaikkea ympäristö- ja energiasäästöt ovat syynä sille, että hankimme uudet LED-valaisimet Greenlediltä. Niitä on hallissa kaikkiaan noin 400, ja ero on merkittävä. Energiasäästömme ovat noin 50-60 prosentin luokkaa, mikä on erittäin hyvä, Herrlin kiittelee.

Herrlinin mukaan Malmömässanin tarpeet tulivat hyvin täytetyiksi.

– Toisin kuin muilta toimittajilta, Greenlediltä sai ideoita ja ratkaisuja hallin valaistuksen mukauttamiseen.

Asennus tapahtui sujuvasti ja joustavasti

Herrlin on todella tyytyväinen Greenledin järjestelmän joustavuuteen.

– Greenledin järjestelmän joustavuus vaikuttaa työhön merkittävästi, sillä joudumme mukauttamaan tiloja ja valaistusta hyvin usein ja vaihtelevasti, Herrlin toteaa.

Myös asennus sujui erinomaisesti.

– Asennus sujui todella hyvin. Asentajat työskentelivät äärimmäisen sujuvasti ja hoitivat työnsä, ja olivat valmiita jopa luvattua aiemmin!

”Olen vaikuttunut siitä, miten helppo järjestelmää on käyttää”

Johan Larsson, Malmömässanin tekniikka- ja IT-vastaava, pitää Greenledin valaistusjärjestelmää helppokäyttöisenä.

– Tavallisten katkaisijoiden ohella voi vaihtoehtoisesti käyttää teknisiä laitteita, kuten kännyköitä, iPadejä tai yksinkertaisesti tavallista tietokonetta, Larsson luettelee.

– On näppärää, että suuressa hallissa mobiililaitteen kanssa seistessään voi nähdä työnsä käytännössä ja säätää, mitkä valaisimet valaisevat mitäkin osaa hallista ja millä voimakkuudella. Nyt kun koko asennus on valmis, voin todeta, että olen vaikuttunut järjestelmän helppokäyttöisyydestä, hän summaa.

50%

energiansäästöt

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.