Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

KESTÄVÄN KEHITYKSEN valaistusratkaisu parkkihalliin

Kauppakeskus Skanssissa on kiinnitetty jo rakentamisajasta lähtien erityistä huomiota vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja ympäristöä huomioiviin ratkaisuihin. Skanssi on mukana kiinteistöalan energiatehokkuussopimuksessa, ja sitoutunut vähentämään energiankulutusta 7,5 % vuoteen 2025 mennessä.

Parkkihallin valaistus päätettiin uusia, koska aiempi valaistus ei ollut enää riittävällä tasolla. Kiinteistönomistajan näkökulmasta on tärkeä löytää kehityskohteita, ja nyt toteutettu led-projekti oli yksi niistä.

Uuden valaistuksen myötä kiinteistön energiatehokkuus paranee entisestään – sähkönkulutus vähenee 87 % verrattuna aiempaan. Lisäksi valaistuksen ohjauksella voidaan taata asiakkaille miellyttävä ja hyvä kokemus kauppakeskuksessa.

Greenled valikoitui toimittajaksi, koska Skanssilla oli jo aiempia hyviä kokemuksia yhteistyöstä. Greenled toimitti aiemmin Skanssin kellariparkkihallin led-valaistuksen.

Yhteistyö Greenledin kanssa koettiin vaivattomaksi ja kaikki sujui aikataulussa sopimuksen mukaisesti. Kauppakeskus Skanssi suosittelee lämpimästi Greenlediä myös muihin vastaaviin projekteihin.

87%

ENERGIANSÄÄSTÖT

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.