Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Kuntoa kauppakeskuksen sydämestä

Hyvässä valossa liikkuminen ja siitä nauttiminen on kaikkien etuoikeus. Erinomaisesti varustettuja kuntosaleja ja liikuntapaikkoja on nykyään helppo löytää melkeinpä mistä vaan – esimerkiksi kauppakeskuksista. Esport Express tarjoaa liikkumisen iloa asiakkailleen kauppakeskus Liilassa. Kaikki oli muuten hyvin, mutta halogeeni- ja loisteputkivalaisimet aiheuttivat päänvaivaa.

Hienot tilat, mutta…

Kun Greenledin asiantuntija tuli paikalle Esport Expressiin, selvisi että valaisimien energiankulutus oli erittäin korkea. ”Ne olivat myös vanhoja ja heikkotehoisia”, pahoittelee Kalle Ojamo.
Kun arviointikierrosta jatkettiin, nähtiin myös että osa valaisimista oli rikki. ”Näissä tilanteissa olen aina huolissani myös turvallisuusnäkökohdista, mutta vähintään siitä miten asiakkaan kokevat huonon valaistuksen. Jos liikkuminen ei ole mukavaa, asiakkaat kaikkoavat. Se ei ole kenenkään etu”, Kalle muistuttaa. ”Onneksi ratkaisu on helpompi kuin moni kuvittelee.”

Investointia ei tarvita

Greenledin täyden palvelun ratkaisu sisältää kaiken – mukaan lukien vanhojen valaisimien purkamisen, poiskuljetuksen ja kierrätyksen. Ja mikä parasta – led-valaisimet ovat niin energiatehokkaita, että uusi valaistusjärjestelmä alkaa säästää rahaa heti käyttöönotosta lähtien. ”Esport Express Liila on nyt turvallinen ja miellyttävä liikuntapaikka myös valaistuksen osalta. Ja tämä saavutettiin täysin ilman investointikuluja. Kuukausimaksu kattaa kaiken, ja asiakas saa keskittyä omaan toimintaansa. Kun asiakas on tyytyväinen, minäkin olen”, kertoo Kalle Ojamo.

68%

Energiansäästöt

0 € ylläpitokulut sopimuskaudella

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.