Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Helsingin kaupunkiympäristöön syttyy 5700 uutta Greenled-valaisinta

19 kesäkuun, 2018

Helsingin kaupunkiympäristöön syttyy 5700 uutta Greenled-valaisinta

Greenled Oy toimittaa Helsingin kaupungille jo toisen merkittävän erän LED-ulkovalaisimia. Kaupungin tontti- ja puistokäytäville syttyy vuoden 2019 loppuun mennessä 5700 uutta Greenled-valaisinta.

Kempeleessä valaisimet suunnitteleva ja valmistava Greenled Oy on tullut valituksi Helsingin kaupunkiympäristön ulkovalaistusverkon valaisintoimittajaksi keväällä 2018 toteutuneessa hankinnassa. Kyseessä on kaupungin toinen huomattava valaisinhankinta, jossa vaihdetaan pääkaupungin katu- ja puistoalueiden elohopeavalaisimia energiatehokkaisiin LED-valaisimiin. Greenled voitti myös aiemman kilpailutuksen ja on toimittanut kaupungille noin 2000 valaisinta. Toisen kilpailutuksen myötä kaupunkiympäristöön syttyy noin 5700 uutta Greenledin valmistamaa ulkovalaisinta.

“Helsingin kaupunki on meille merkittävä asiakkuus. Olemme todella iloisia, että valikoiduimme toimittajaksi myös tässä kaupungin toisessa hankinnassa. Ulkovalaistus on meille tärkeä liiketoiminta-alue, ja panostamme vahvasti sen kehitykseen ja kasvuun.”, Greenlediltä kerrotaan.

Hankintakilpailutuksen tärkeimpinä valintakriteereinä korostuivat valaisimien elinkaarikustannukset ja kokonaistaloudellisuus. Valaisinvalinnassa annettiin suuri painoarvo myös valaisimien häikäisemättömyydelle ja ilkivallan kestolle.

”Valitut valaisimet sopivat Helsingin kaupunkikuvaan. Tämä on kaupungille merkityksellinen hankinta, sillä uudella valaistuksella parannetaan sekä energiatehokkuutta että helsinkiläisten turvallisuutta.”, kertoo Helsingin kaupunkitekniikkayksikön päällikkö Olli Markkanen.

Lisätietoja:

Jaakko Jääskeläinen
Myynti- ja tuotepäällikkö, Katuvalaistus, Greenled Oy
020 1255 841
jaakko.jaaskelainen@greenled.fi

Olli Markkanen
Head of Unit, kaupunkitekniikka, Helsingin kaupunki
09 310 39559
olli.markkanen@hel.fi

Lisää aiheesta