Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenledin kasvu jatkui vahvana

25 huhtikuun, 2018

Greenledin kasvu jatkui vahvana

Greenled Oy on julkaissut vuoden 2017 tuloslukunsa. Yhtiön viime vuosien vahva kasvu jatkui edelleen. Liikevaihto parani edellisvuodesta lähes 30 prosenttia ja se ylitti nyt 18 miljoonaa euroa. Liikevoitto kasvoi 858 tuhanteen euroon.

Toimitusjohtaja Pertti Tahvanainen sanoo, että liikevoitto olisi voinut olla parempikin, mutta yhtiön investoinnit laatuun ja kansainväliseen kasvuun heikensivät tulosta jonkin verran. ”Kasvu vaatii aina panostuksia”, Tahvanainen toteaa. ”Tänä vuonna odotamme isoa kasvua Ruotsista, jossa olemme jo löytäneet useita merkittäviä asiakkuuksia. Laajennamme toimintaamme tulevina vuosina myös muissa Pohjoismaissa.”

Sisävalaistuksen puolella Greenled on keskittynyt toimittamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia, älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka tuovat konkreettista lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan – kuten esimerkiksi lisääntynyt työturvallisuus ja työtehokkuus, viihtyvyys ja energiasäästöt, jotka ovat parhaimmillaan jopa 90% verrattuna perinteiseen valaistukseen.

Tahvanaisen kertoo, että valaistusta ostaessa kehityssuunta on tilata valaistusjärjestelmä ohjauksineen avaimet käteen -palveluna, mikä on Greenledin ydinosaamista. ”Haluamme tehdä asiat mahdollisimman helpoksi asiakkaille, luoda heille ylivertaisen asiakaskokemuksen sekä kestävän yhteistyön edellytykset,” Tahvanainen summaa.

Greenledin asiakaskunta koostuu useiden toimialojen yrityksistä ja julkisista toimijoista. Viime vuonna vahvimmin kasvoi kaupan ala.

Lisää aiheesta