Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenledin tuotevalikoimaan viisi uutta valaisinta

12 tammikuun, 2018

Greenledin tuotevalikoimaan viisi uutta valaisinta

Greenled lanseerasi uuden vuoden kunniaksi uusia valaisimia, jotka on suunniteltu täyttämään eri toimialojen vaativatkin valaistustarpeet.

Alfa X on selkeälinjainen, moderni ja kustannustehokas alavalovalaisin toimistoihin ja julkisiin tiloihin.  Valaisimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota häikäisemättömyyteen, joka on toteutettu laadukkaalla optisella rakenteella. Valaisimen runko on valkoiseksi maalattua terästä.

Alfa Y on Alfa X-valaisimen sisartuote, joka on ripustettava työpistevalaisin ylä- ja alavalolla. Molemmat valaisimet voidaan valita tarpeen mukaan erilaisilla teho- ja valonjakovariaatioilla.

LU Panel on matalan häikäisyn paneelivalaisin toimistojen ja julkisten tilojen valaisemiseen. Valaisin on asennettavissa T-profiilirakenteisiin.

Omega Linear täydentää suosittua Omega-valaisinperhettä, joka on suunniteltu erityisesti kaupan, tuotantotilojen, sisäliikuntapaikkojen ja varastojen tarpeisiin. Omega Linear on kapeampi kuin klassinen Omega-valaisin, mutta muuten ominaisuuksiltaan tuttu ja turvallinen. Valaisimesta löytyvät monipuoliset asennuskannakkeet eri asennustapoihin.

Polaris – puolipallovalaisin katu- ja aluevalaistukseen – tuo täysin uuden ulottuvuuden Greenledin tuotevalikoimaan. Se on syntynyt Pohjolan kirkkauden innoittamana. Polariksen ajattoman selkeälinjainen, skandinaavinen muotoilu sopii hyvin eri aikakausina rakennettuihin ympäristöihin. Siinä yhdistyvät häikäisemätön valo, tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat komponentit ja helppo asennettavuus.

Valaisinuutuuksia nähtävillä  Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo, Av- messuilla osastollamme B426 sekä sivuillamme https://greenled.fi/led-valaisimet/

 

 

Lisää aiheesta