Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Mukana Green Building Council Finlandin ohjausryhmässä

4 huhtikuun, 2024

Mukana Green Building Council Finlandin ohjausryhmässä

Greenledin vastuullisuuspäällikkö ja tuotekehityksen tiiminvetäjä Jani Kaaresto on valittu yli 80 hakijan joukosta Green Building Council Finlandin kestävyysosaamisen ohjausryhmään.  

Ohjausryhmän tavoitteena on tuoda osaamista ja näkemystä FIGBC:n strategian toteuttamiseen, sekä varmistaa että toiminnassa huomioidaan laajasti koko jäsenistön erilaiset näkökulmat. Jäsenten valintaan vaikuttivat hakijan organisaation vastuullisuustavoitteet, sekä henkilön oma näkemys ja osaaminen toimialan kestävyysmurroksen tarpeista. 

Valaistuksella on iso merkitys kestävän rakentamisen tulevaisuudessa ja energiatehokkuudessa. Olemme otettuja, että Greenled on saanut ainoana valaisinvalmistajana kunnian edustaa ohjausryhmässä myös kaikkia muita jäsenistössä olevia alan toimijoita.  

Osana ohjausryhmää pääsemme jakamaan organisaatiomme tietotaitoa myös laajemmin kuin pelkästään omille asiakkaillemme, ja pystymme entisestään kehittää omaa osaamistamme rakennusten hiilijalanjäljen pienentämisessä, ja vastuullisten valaisinratkaisujen toteuttamisessa.  

Onnittelut Jani! 

Täältä pääset näkemään kaikki ohjausryhmiin valitut jäsenet

Lisää aiheesta