Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenled tuo älyä ja uudenlaista valoa Matkahuollon Helsingin joukkoliikenteen matkustuspalveluihin

20 huhtikuun, 2016

Greenled tuo älyä ja uudenlaista valoa Matkahuollon Helsingin joukkoliikenteen matkustuspalveluihin

Oy Matkahuolto Ab tähtää mittaviin energiansäästöihin hyödyntämällä Greenledin energiatehokkaita ja älykkäitä LED-valaisinjärjestelmiä Helsingissä Kampin linja-autoaseman bussiterminaalin valaisemisessa.

Suomen tunnetuin bussiliikenteen matka- ja pakettipalvelujen tarjoaja Oy Matkahuolto Ab siirtyy valaistusratkaisuissaan edistyneen teknologian älykkääseen valaistusjärjestelmään Kampin bussiterminaalin tiloissaan. Laajamittaisen valaistusmuutoksen Matkahuollolle toimittaa Suomen johtava LED-valaistusratkaisujen toimittaja Greenled Oy , joka valikoitui Matkahuollon kumppaniksi energiaa ja ympäristöä säästävien älyvalaistusratkaisujensa ansiosta. Kampin bussiterminaalin tilojen lisäksi Greenled Oy on toteuttanut valaistusratkaisuja Helsingissä useisiin muihin merkittäviin kiinteistökohteisiin, mm. Kauppakeskus Kluuvissa ja Forumissa. Yritys voitti myös syksyllä 2015 Helsingin kaupungin järjestämän energiatehokkuuteen perustuneen kilpailutuksen katuvalaisinten toimituksesta. Kampissa tilojen valaistusmuutokset toteutetaan kevään 2016 aikana.

Greenledin valaistusasiantuntijoiden Kampin keskukseen suunnitteleman älyohjaukseen perustuvan valaistusjärjestelmän avulla energiankulutusta voidaan tavanomaisiin järjestelmiin verrattuna vähentää jopa 75 %. Greenledin kokonaisvaltaisen valaistusratkaisun täydentävä Osramin valaistuksenohjausjärjestelmä parantaa merkittävästi myös valaistun tilan käytettävyyttä. Järjestelmän ydin on visuaalinen 3D-ohjelmisto, joka mahdollistaa valaistuksen ohjauksen ja seurannan verkkoyhteyden kautta, jolloin valaistusta hallitaan vaivattomasti pilvipalvelussa.

Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju näkee Greenledin kokonaispalvelun tukevan yrityksen energiansäästötavoitteita. ”Energiankulutuksen pienentäminen on Matkahuollolle keskeinen tavoite. Greenledin valaistusratkaisu tuo käytännössä meille kymmenien tuhansien vuotuiset energiansäästöt valaistuksen kokonaisuudistuksen avulla. Greenledin kotimaisuus sekä avaimet käteen –periaatteella tapahtuva toimitus olivat meille myös tärkeitä valintakriteereitä. Odotettavissa oleva minimaalinen valaistuksen huoltotarve sekä valaistuksen pitkä elinkaari puolsivat myös tehtyä ratkaisua. ”

Älykkäiden ja energiatehokkaiden LED-valaistusratkaisujen kysynnän jatkuva kasvu sekä Suomessa että vientimarkkinoilla on merkinnyt voimakasta kasvua myös Greenled Oy:lle. Suomessa valaisimensa itse valmistava Greenled työllistää tällä hetkellä Suomessa yli 50 henkilöä. ”Yhteistyö Matkahuollon kanssa on hyvä jatkumo vuoden 2015 vahvalle kasvullemme. Meille on äärimmäisen tärkeää, että toteuttamamme valaistusratkaisut vastaavat täydellisesti asiakkaidemme toiveita sekä tavoitteita ja tuottavat heille parhaat mahdolliset hyödyt”, kertoo Greenled Oy:n toimitusjohtaja Pertti Tahvanainen. ”On ilo nähdä, että asiakkaamme ovat ottaneet konseptimme innokkaasti vastaan ja että toimittamamme älykkäät valaistusratkaisut parantavat käyttökokemusta paitsi energiatehokkuuden ja ohjattavuuden mutta myös asiakasviihtyvyyden ja turvallisuuden osalta. Korkealaatuiset merkkivalaisimet ovat sekä käyttäjälle että laajemmassa mittakaavassa ympäristölle turvallisempi ja kestävämpi vaihtoehto.”

Greenled Oy on Suomen johtava energiaa ja ympäristöä säästävien LED-valaistusratkaisujen kokonaistoimittaja, joka on keskittynyt vastaamaan yritysten, kaupan alan sekä julkisen sektorin valaistustarpeeseen kotimaassa sekä kansainvälisesti. Kotimaiseen tuotantoon panostava Greenled on perustettu vuonna 2010 ja sen toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla sekä Tampereella.

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Matkahuollon pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut, joiden lisäksi yhtiö harjoittaa toimipaikoillaan kahvila- ja kioskitoimintaa.

Matkapalveluissa ylläpidetään ja kehitetään monipuolisia julkisen joukkoliikenteen matkustuspalveluja, muun muassa valtakunnallisia aikataulu- ja matkakorttijärjestelmiä. Pakettipalveluissa ylläpidetään ja kehitetään bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusjärjestelmää, jonka kautta kuluttajat ja yritykset voivat lähettää paketteja kotimaassa sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa.

Matkahuollon palveluksessa on 700 työntekijää. Yhteistyökumppanuuksien kautta Matkahuollon palveluita tarjoaa lähes 2 000 palvelupisteen verkosto.

Lisätietoja:
Pertti Tahvanainen
Toimitusjohtaja
Greenled Oy
Puhelin: 020 125 5802

Jarmo Oksaharju
Toimitusjohtaja
Oy Matkahuolto Ab
Puhelin: 020 710 5003

Lisää aiheesta