Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

3 askelta täydelliseen valaistukseen

Tarvitsetko valaistussuunnittelua, valaisinjärjestelmän vai valaistuksen ylläpitoa? Tai kenties kaikki nämä samassa paketissa, yhdellä sopimuksella?

Olemme tehneet älykkään valaistuksen hankkimisen helpoksi. Kauttamme saat juuri tarpeittesi mukaisen ratkaisun valaistussuunnittelusta ja tuotetoimituksesta täydelliseen Valoa palveluna -kokonaistoteutukseen.

Suomen johtavana led-valaistusratkaisujen kokonaistoimittajana meillä on kokemus satojen valaistusratkaisujen toteuttamisesta eri toimialoille. Tyytyväisimmät asiakkaat ja monipuoliset referenssit osoittavat meidän olevan valaistuksen ammattilaisia. 

Greenledin kokonaisvaltainen Valoa palveluna -konsepti kattaa suunnittelun, asennuksen sekä ylläpidon. Maksat laadukkaasta suomalaisesta älyvalaistuksesta kuukausimaksulla. Käytämme aina uusinta teknologiaa energiatehokkaimman valaistusratkaisun takaamiseksi. Anna valaistuksesi ammattilaisten hoidettavaksi – ja keskity rauhassa omaan liiketoimintaasi.

Tarvekartoitus

Asiantuntija arvioi tarpeesi ja esittelee sinulle valaistussuunnitelman. Hän esittää myös laskelmat energiansäästöistä ja toimitettavan järjestelmän elinkaaresta, sekä kertoo tilaasi soveltuvista valaistuksen ohjausmahdollisuuksista

  • Valaistussuunnitelma
  • Energiansäästölaskelma
  • Valaistuksen ohjausvaihtoehdot

Tilaus, toimitus, asennus

Kun olet hyväksynyt sinulle esitetyn ratkaisun, päätä asennusajankohta ja tee tilaus. Ammattitaitoinen asennustiimimme toteuttaa valaistuksen asennuksen ja valonohjauksen kytkemisen sovittuna ajankohtana. Opastamme valaistuksen käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

  • Asennuksen ajankohta
  • Asennustiimi
  • Opastus

Valaistus on kytketty

Laadukas valaistusratkaisu on mahdollista toteuttaa kuukausilaskutuksella, ilman investointikuluja. Säästöt alkavat kertyä jo ensimmäisestä sähkölaskusta, joten valaistusmuutos maksaa pian itsensä takaisin energian- ja ylläpidon kuluista saaduilla säästöillä. Huolehdimme valaistuksesi toimivuudesta koko sopimuskauden ajan.

  • Valaistus kk-maksulla
  • Täydellinen valaistuksen ylläpito sopimuskaudeksi
  • Huoletonta valaistusta – saat keskittyä omaan liiketoimintaasi