Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Hyvällä aluevalaistuksella luodaan turvallisuutta

Pysäköintipaikoilla ajetaan suurin osa peltikolareista. Toisaalta epätasaisesti valaistut puistoalueet pelottavat yksin liikkujia, vaikka turvallisen asuinympäristön pitäisi olla kaikkien perusoikeus.

Hyvällä aluevalaistuksella voidaan korjata paljon. Se lisää aktiivista turvallisuutta, mutta myös turvallisuuden tunnetta, mikä on lähes yhtä tärkeää.

Neste K Ouluntullin piha-alueen valaistus uusittiin tänä vuonna. Nykyaikaisen ja energiatehokkaan led-valaistuksen ero viereisen tiealueen suurpainenatriumvalaistukseen on merkittävä. Led-valojen tuottama valon määrä, väri ja laatu tekevät Nesteen pysäköintialueesta turvallisen toimintaympäristön, jossa liikkuminen on miellyttävää kellon ympäri niin jalankulkijoille kuin autoilijoillekin.

Käyttötarkoitukseen soveltuvalla led-valaistuksella saadaan energiatehokas ja pitkän eliniän ratkaisu, jolla on alentuneet huoltokustannukset sekä tasainen ja miellyttävä valo. Valaistukseen liitettävällä ohjauksella valaistustilanteita voidaan mukauttaa eri käyttötarkoituksiin sopiviksi, ja samalla valaisimien elinikä pitenee. Lisäksi hyvin toteutetulla led-valaistuksella luodaan hyvät olosuhteet videovalvonnalle ja ehkäistään ilkivaltaa.

24/7

Tasaista valoa piha- ja pysäköintialueille

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.