Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Vega M täydentää Vega-katu- ja aluevalaisinperheen

16 maaliskuun, 2021

Vega M täydentää Vega-katu- ja aluevalaisinperheen

Greenled on lanseerannut uuden Vega M -katu- ja aluevalaisimen. Valaisin täydentää Vega-valaisinperheen, josta on nyt saatavilla S-, M- ja L-versiot moninaisiin katu- ja aluevalaistustarpeisiin.

Uusi Vega M osuu valoteholtaan erityisesti valtion ja ELY-keskusten ylläpitämille maanteille, joista valtaosa on vielä vaihtamatta moderniin LED-teknologiaan.

Greenledin myyntipäällikkö Jaakko Jääskeläisen mukaan tuotetta on jo odotettu asiakkaiden keskuudessa.

”Vega M täyttää todellisen tarpeen – Suomessa aiotaan uudistaa ELY-teiden vanha valaistustekniikka lähivuosien aikana. Uudella valaisimellamme tarjoamme tähän tarpeeseen erittäin kilpailukykyisen tuotteen.”

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Vega M soveltuu erinomaisesti skandinaavisiin olosuhteisiin niin muotoilultaan kuin teknisiltä ominaisuuksiltaan. Tuoteperheen aiempien L- ja S -versioiden tapaan tuotteen räätälöityvyys tarpeisiin sopivaksi on erinomainen, ja se ottaa huomioon myös Smart City -tarpeet.

Greenledin lanseeraama Vega M -valaisin täydentää Vega-valaisinperheen, josta on nyt saatavilla S-, M- ja L-versiot moninaisiin katu- ja aluevalaistustarpeisiin.

Kuva: Greenledin lanseeraama Vega M -valaisin täydentää Vega-valaisinperheen, josta on nyt saatavilla S-, M- ja L-versiot moninaisiin katu- ja aluevalaistustarpeisiin.

Vega M -valaisimen muotoilu on nykyaikainen ja sulavalinjainen, mutta ei silmiinpistävä. Tuoteperheestä vastaavan suunnitteluinsinööri Antti Ylipahkalan mukaan valaisin on suunniteltu alusta alkaen asiakkaiden tarpeet keskiössä.

”Tässä tuotteessa tuomme yhteen vuosien kokemuksemme katuvalaisimien suunnittelusta. Vega M on kustannustehokas ja laadukas valaisin, joka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ilman kompromisseja.”

Vega M -valaisimen toimitukset aloitetaan kesällä 2021. Tutustu tuotteeseen tarkemmin tuotesivustollamme.

Lisää aiheesta