Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Miksi valita Greenled?

2 heinäkuun, 2019

Miksi valita Greenled?

Greenled on toteuttanut jo yli 1000 kokonaisvaltaista valaistusprojektia 10 eri maassa. Tutustu, miksi yhä useampi valitsee valaistusmuutokseen kumppanikseen juuri meidät.

1. AVAIMET KÄTEEN PALVELU – teemme asiat helpoksi

Valaistusmuutoksen hankkiminen voi tuntua vaikealta. Syitä tähän on useita, kuten oman osaamisen ja tietämyksen puute, kirjava alan toimijoiden joukko sekä yleinen huono ymmärrys valaistuksen merkityksestä, unohtamatta nykyajan työelämässä taustalla jatkuvasti vaanivaa kiirettä. Pitäisi paneutua tähänkin asiaan, mutta juuri nyt ei ehdi. Tuntuuko tutulta?

Todellisuudessa valaistusmuutoksen hankkiminen on oikean kumppanin kanssa äärettömän helppoa. Yksinkertaistettuna, kerrot toiveesi ja tarpeesi, jonka jälkeen asiantuntijat hoitavat puolestasi loput. Kaikki vähällä vaivalla “yhdeltä luukulta” hankittuna. Greenledin vaivaton avaimet käteen -palvelu poistaa valaistukseen liittyvät huolet ja tekee valaistuksen hankinnasta yksinkertaisen helppoa:

  1. Tarvekartoitus ja valaistussuunnittelu: millaiset tilat, millaista toimintaa, millainen valaistuksen tarve? Tilanteenne läpikäynti, jonka pohjalta asiantuntijamme tekevät suunnitelman tarpeeseenne sopivasta valaistuksesta sisältäen kattavat laskelmat päätöksenteon tueksi.
  2. Tilaus, toimitus ja asennus: Valaistuksen asennus ja käyttöönotto sekä opastus sovitun aikataulun mukaan Greenledin omien asentajien toimesta. Tavoitteena minimaaliset häiriöt päivittäiselle toiminnallenne.

Avaimet käteen -toteutukset ovat Greenledin ydinosaamista ja tekijä, joka erottaa meidät selkeästi muista. Homman helppoutta kuvaa, että asiakkaan tarvitsee vain allekirjoittaa nimi sopimukseen ja avata ovi tiloihin, niin asentajamme tekevät työn. Nykyaikaisen älykkään valaistuksen energiansäästöt yleensä rahoittavat koko vaihdon, joten asiakkaalle Greenled on helppo ja riskitön valinta.

Risto Leppänen Kehitysjohtaja, Greenled AB

Helppouden lisäksi avaimet käteen -valaistus tuottaa myös muita etuja. Asiakkaana sinun ei esimerkiksi tarvitse itse käyttää aikaa projektipäällikön roolissa useiden eri toimijoiden välillä. Välikäsien vähyys puolestaan parantaa kustannustehokkuutta sekä nostaa laatua, kun projektin kaikki vaiheet hoituvat läpinäkyvästi Greenledin toimesta. Ulkoistettu kokonaisvaltainen vastuu tarkoittaa myös asiantuntemusta valaistuksen rahoituspuolessa sekä toimivuutta ylläpidossa, muutostöissä ja takuuasioissa. Avaimet käteen -palvelulla asiakkaanamme saat kaikki nämä yhdellä allekirjoituksella ja nopeasti toteutettuna.

”Kun asiakkaalla on valaistusprojektissa vain yksi taho, jonka kanssa keskustella, on kaikki helppoa. Hoidamme koko valaistusketjun tuotannosta, suunnittelusta, asennukseen ja ylläpitoon. Mahdolliset takuuasiat, ohjelmamuutokset ja muu palvelu hoituvat tarvittaessa ongelmitta vain yhdellä puhelinsoitolla. Meiltä onnistuu kaikki tämä yhdeltä luukulta, jolloin voimme vastata myös paremmin tuotteiden ja työn laadusta sekä hinnasta ja olla siten aito kumppani asiakkaalle koko matkalla.”

Risto Leppänen, Kehitysjohtaja, Greenled AB

Erittäin hyvä esimerkki onnistuneesta avaimet käteen -projektista on Outotec Turula. Greenled huolehti konepajan valaistuksen kartoituksesta, suunnittelusta, asennuksesta ja käyttöönotosta. Hankittu valaistusratkaisu toteutettiin ison investoinnin sijaan leasing-sopimuksella. Saavutetut edut ovat huomattavat – kuukausitasolla uusilla led-valaisimilla energiaa säästyy 70% vanhaan verrattuna ja saavutetut energiansäästöt ylittävät uuden valaistuksen aiheuttamat kulut. Hankittu valaistusratkaisu säästää energiaa myös palvelujakson loputtua pienentäen täten hankinnan elinkaarikustannuksia.

2. ASIAKASLÄHTÖISYYS – ymmärrämme tarpeesi ja valon merkityksen

Valaistuksen hankkiminen ammattilaisten avulla helpottaa huomattavasti omaa työtä ja ajankäyttöä. Ammattilaisten käytöstä on myös muita etuja. Erilaisten toimialojen ja asiakkaiden tarpeiden tuntemus, laaja valaistusosaaminen ja kokemus monipuolista projekteista varmistavat valaistushankkeiden onnistumiset parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse itse ymmärtää syvällisemmin valosta tai valaistuksesta, sillä hyödynnämme asiantuntemustamme eduksesi. Ymmärrämme valon merkityksen ja erilaisten asiakkaiden tarpeet. Räätälöimme asiakasta parhaiten palvelevan valaistusratkaisun ja oikeanlaista valoa tarpeenne mukaan toimintaamme ohjaavien tekijöiden avulla:

  1. Asiantuntemus: Valolla ja valaistuksella on ihmisille ja liiketoiminnalle usein syvällisempi ja moniulotteisempi merkitys kuin moni ymmärtää. Tarkoituksenmukaisesti toimiva valaistus luo yritykselle konkreettista hyötyä ja lisäarvoa parantamalla mm. laatua ja työturvallisuutta tai lisäämällä myyntiä. Oikeanlainen valaistus säästää myös energiaa, rahaa ja ympäristöä.Olemme valaistuksen asiantuntijoita ja edelläkävijöitä alallamme. Keskitymme toiminnassamme vain valaistukseen ja kuinka asiakkaamme voivat hoitaa sen avulla asioitaan helpommin ja tehokkaammin. Meiltä hankit helposti niin yksittäiset tuotteet kuin kokonaiset valaistusprojektit.
  2. Toimialaymmärrys: Toimiva valaistus on tarpeenmukaista. Myymälässä hyvä valaistus houkuttaa ostamaan. Koulussa valaistuksella luodaan tehokas oppimisympäristö. Sairaalavalaistus tukee hyvinvointia. Teollisuudessa laadukas valaistus lisää tuottavuutta, turvaa ja viihtyvyyttä. Hyvin suunniteltu liikuntapaikan valaistus on tärkeä osa liikunnan iloa ja turvallisuutta.Tunnemme eri toimialojen tarpeet ja keinot lisäarvon luomiseksi. Olemme toteuttaneet yrityksille ja julkiselle sektorille jo lähes 1000 kokonaisvaltaista valaistusratkaisua eri puolelle Suomea. Autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan oikein suunnitellun valaistuksen avulla.
  3. Räätälöitävyys: Standardivalaistus ei toimi joka paikassa. Teemme siksi läheisesti töitä asiakkaidemme kanssa tarpeenmukaisen ratkaisun löytämiseksi. Räätälöinnin avulla valaisimien teho, optiset ratkaisu ja ominaisuudet muokataan mahdollisimman hyvin käyttöympäristöön ja tarpeisiin sopiviksi. Näin varmistetaan optimaalinen lopputulos, joka palvelee käyttötarkoitusta ja asiakkaan tavoitteita.Räätälöinnin ei tarvitse tarkoittaa suuria lisäkustannuksia tai ylipitkiä toimitusaikoja. Greenledin omissa käsissä oleva tuotekehitys ja tuotanto mahdollistavat ketteryyden toimitusajoissa sekä nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin.

Greenled on toiminut luotettavana valaistuskumppanina S-ryhmälle jo vuosia. Joensuun Sokokselle toteutettu uusi valaistus on tuonut Greenledille positiivista palautetta asiakaslähtöisestä liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämisestä ja on erittäin hyvä käytännön esimerkki räätälöidyn valaistusratkaisun tuottamasta lisäarvosta: myymälässä asiakkaita ohjataan ja tuotteita korostetaan valon avulla. Seurauksena on ollut parantunut asiakkaiden ostokokemus. Juuri sitä, mitä tavoiteltiin.

 3. VASTUULLISUUS – parannamme yhdessä maailmaa

Tarkoituksenmukaisesti toimiva valaistus luo paitsi lisäarvoa ja suoraa hyötyä asiakkaille, mutta myös suurempaa hyötyä ympäristölle ja yhteiskunnalle parantamalla ihmisten elämänlaatua sekä luomalla turvaa ja hyvinvointia. Tuotteemme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme säästämään rahaa, energiaa ja ympäristöä. Niiden avulla parannamme yhdessä maailmaa. Inspiroiva ajatus, eikö vain?

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä parempaa maailmaa. Vastuullisuus ympäristöä, yhteiskuntaa ja asiakasta kohtaan korostuu kaikessa toiminnassamme:

  1. Olemme suomalainen yhtiö: Valmistamme valaisimet Kempeleen tehtaalla markkinoiden parhaista komponenteista. Näin varmistamme laadun ja lyhyet toimitusajat.
  2. Toimimme vastuullisesti nyt ja tulevaisuudessa: Kestävä kehitys sekä kierrätettävyys ohjaavat kaikkea tekemistämme. Panostamme tuotekehitykseen, hyödynnämme teknologiaa ja luomme uutta.
  3. Korostamme vastuullisuutta myös asiakassuhteissa: Sanomaamme ja tekemiseemme voi luottaa, hoidamme työt sovitusti aikataulussa riskit ennakoiden ja sudenkuopat välttäen.

Vastuullisuus on Greenledillä tosi syvällinen asia - se liittyy meidän tapaan toimia asiakkaiden kanssa, yhteiskuntavastuuseen, työntekijöiden hyvinvointiin ja myös kannattavaan liiketoimintaan, että voidaan toimia periaatteidemme mukaisesti. Vastuullisuuteen liittyy sekä tuotteiden että työn laatu, huollettavuus, kierrätettävyys ja yleensäkin pitkän elinkaaren tuotteet. Vastuullisuus liittyy oikeastaan kaikkeen, meidän päämääränä on jättää planeetta vähän paremmassa kunnossa seuraaville sukupolville. Ympäristö on iso asia meille.

Jaakko Hassinen Kansainvälisen liiketoiminnan kehitys, Greenled Oy

Vastuullisuus ympäristöä, yhteiskuntaa, asiakkaita sekä henkilöstöä kohtaan on ennen kaikkea välittämistä. Vain sillä on merkitystä, mitä teemme yhdessä nyt ja tulevaisuudessa.

“Toimintatapamme on kommunikoitu selkeästi myös asiakkaille: me teemme, mitä lupaamme. Vastuullisuus asiakkaitamme kohtaan tuo meille myös kehuja, hoidamme esimerkiksi projektin päättymisen ja vielä pitkänkin ajan jälkeen osittain meistä riippumattomat asiat kuntoon. Taas meni hienosti, on aika usein asiakkaalta korviini kantautunut kommentti.”

Jaakko Hassinen, Kansainvälisen liiketoiminnan kehitys, Greenled Oy

Erinomainen esimerkki, kuinka vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja tulevaisuuden huomiointi toteutuvat hienosti nykyaikaisen valaistuksen avulla on Otavan Kirjapaino. Liiketoiminnan hiilijalanjäljen pienentäminen oli yksi tärkeimmistä syistä valaistuskumppania valittaessa. Yhteistyössä Greenledin kanssa syntyi luontoa, ihmisiä ja kotimaisuutta kunnioittava valaistus. Uudella valaistusratkaisulla Otavan Kirjapaino saavutti 75% energiansäästön entiseen valaistukseen verrattuna ja käytännössä 91 tonnia aiempaa pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Miksi valaistuskumppaniksi kannattaa valita Greenled? Tässä 5 hyvää syytä

Olipa tavoitteenasi liiketoiminnan tehostaminen, työturvallisuus ja -viihtyvyys tai laatu, räätälöimme ratkaisun tarpeeseenne. Tervetuloa asiakkaaksemme!

PYYDÄ TARJOUS I OTA YHTEYTTÄ!

Lisää aiheesta