Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Paperitehtaan valvomoon nykyaikaiset valot

Stora Enso on johtava uusiutuvien ratkaisujen tarjoaja pakkausmateriaaleissa, biomateriaaleissa, puutuotteissa ja paperissa. Sen markkinat ovat maailmanlaajuiset.

Stora Enson tavoitteena on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Yhtiössä keskitytään kuitupohjaisiin pakkausmateriaaleihin, puuviljelmistä saatavaan selluun, biomateriaali-innovaatioihin ja kestävän rakentamisen ratkaisuihin.

Greenledin energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset valaistusratkaisut on suunniteltu tukemaan yritysten kestävän rakentamisen ratkaisuja. Vähäinen huollontarve ja pienentyvät hiilidioksidipäästöt ovat sopusoinnussa näiden ratkaisujen kanssa.

Inkeroisten paperitehtaan valvomon valaistus vaati uusimista. Stora Enso valitsi uuden järjestelmän toimittajaksi Greenledin. Tarpeenmukainen ja laadukas teollisuusvalaistus suunniteltiin parantamaan työturvallisuutta ja tuottavuutta.

Greenledin ratkaisuna valvomoon asennettiin SFS-EN-standardin mukaisen valaistustason täyttävä led-valaistus, jonka suora energiansäästö vanhaan järjestelmään verrattuna on 56%. Euroina tämä tarkoittaa 27 000€ vuotuisia säästöjä. Samalla saavutettiin selvästi aiempaa suurempi valaistusteho. Lopputuloksena on aiempaa turvallisempi ja viihtyisämpi työympäristö sekä merkittävästi pienentynyt hiilijalanjälki.

56%

Energiansäästöt

Innovointia, tuotteita, palveluita

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.