Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Lisää valoa ja korkeutta tavarataloon

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Keski-Suomen suurin tavaratalo Sokos koki mittavan laajennuksen vuosina 2006-2010, jolloin sen entisen pysäköintihallin tilat otettiin tavaratalon käyttöön ja samalla sen tuotevalikoimaa monipuolistettiin entisestään. Tavaratalon myymälävalaistus tuotiin tähän päivään vuosina 2016-2017, kun sinne asennettiin Greenledin paneelivalaisimet.

Sokos on trendikäs, muotitietoisten ihmisten tavaratalo. Sen asiakkaat arvostavat hyvää ostokokemusta, johon kuuluu olennaisena osana laadukas myymälävalaistus. Greenledin asiakkuuspäällikkö Erto Ollila sanoo, ettei vanha myymälävalaistus enää vastannut tämän päivän valaistustrendiä. ”Nykyään halutaan päivänvalon raikkautta myös sisätiloihin”, Ollila kertoo. ”Uudella valaistuksella saatiin tyylikäs lopputulos ja samalla lisää korkeutta myymälätiloihin. Se on nyt aivan kuin uusi paikka, todella avara ja valoisa.”

Tyytyväisten asiakkaiden ja paremman ostokokemuksen lisäksi uusi myymälävalaistus saa aikaan 50% energiansäästöt verrattuna vanhaan järjestelmään.

50%

Energiansäästöt

Tyylikäs, kevyt, raikas

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.