Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Tarpeenmukainen valaistusratkaisu – parantaa energiatehokkuutta ja työturvallisuutta

Beretta Groupiin kuuluva kiväärinvalmistaja Sako valmistaa Riihimäellä maailman arvostetuimpia ampuma-aseita ja patruunoita. Korkeasta laadusta ja työntekijöiden ammattitaidosta kiinni pitäminen ovat yhtiön toiminnan kulmakiviä. Henkilökunnan palatessa viime kesälomien jälkeen töihin, oli palaute valaistusmuutoksesta erittäin positiivista.

Kunnossapitopäällikkö Marko Kuningas kertoo. ”Se oli kolmen vuoden projekti. Vuonna 1986 valmistuneen hallin loisteputkivalot vaativat jatkuvaa työtä – sekä lamput että valaisinrungot. Mutta halusimme harkita vaihtoehtoa putkille tarkkaan”, Kuningas sanoo. ”Ledit eivät olleet ensisijainen vaihtoehto. Mutta niihin kuitenkin päädyimme, etenkin kun Greenled toi markkinoille uuden valaisinmallin. Sen teho ja valonväri vastasivat meidän toiveitamme.” Greenled toteutti Sakolle kokonaisvaltaisen ratkaisun avaimet käteen- periaatteella, mikä sisälsi suunnittelun, asennuksen ja ohjelmoinnin.

Henkilökunta palasi siis lomilta töihin tyytyväisenä. Ja tyytyväinen on Kuningaskin. ”DALI-ohjattu järjestelmä säästää energiaa valtavasti. Ja eräs mielenkiintoinen seikka havaittiin kolmen kuukauden käytön jälkeen: hallin lämpötila on pudonnut kaksi astetta.”

 

72%

ENERGIANSÄÄSTÖT

Energiansäästöjen optimoimiseksi kohteeseen asennettiin energiatehokkaiden  DALI- valaisimien lisäksi standardoitu DALI-pohjainen Osram Encelium™- valaistuksenohjausjärjestelmä.

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.