Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Asiakasystävällisempi ja houkuttelevampi myymälä syntyy valoilla

Päivittäiskaupan asiakaskokemukseen panostetaan entistä enemmän. Tiloista halutaan tehdä kotoisempia, houkuttelevampia – ja paremmin valaistuja. SOK onkin toteuttanut lyhyessä ajassa useita suuria valaistusprojekteja Prismoissa ja S-marketeissa eri puolilla maata.  Lyhyessä ajassa myös Greenledistä on tullut luotettava valaisinratkaisujen toimittaja S-ryhmälle.

Valaistusasiantuntija Tuomas Mauno arvioi, että kokemus yhteistyöstä on eduksi, kun S-ryhmän uusiin kohteisiin tehdään valaistussuunnittelua. ”Me olemme tehneet monta kohdetta SOK:lle, joten ymmärryksemme SOK:n valaistusratkaisujen konseptista ja valaistusvaatimuksista on syventynyt. On erittäin tärkeää ottaa huomioon kaikki asiakkaan toiveet suunnitteluvaiheessa”, Mauno sanoo.

S-market Loviisan vanhat T8-loisteputkivalaisimet vaihdettiin projektissa uusiin led-valaisimiin. Samalla uusittiin piha-alueen valaisimet. Ympäristöystävällinen ratkaisu tuottaa 67% energiansäästöjen myötä lähes 17 000 euron vuosisäästöt, kun pienentyneet huolto- ja ylläpitokulut lasketaan mukaan. Valaistuksen hiilidioksidipäästöt pienenivät vuositasolla 42 tonnia.

67%

Energiansäästöt

Vuosittaisten CO2-päästöjen pienentyminen: 42 tonnia

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.