Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Kevät piristää autokauppaa – ja valo

Pörssiin listautunut Kamux kasvaa nopeasti ja kannattavasti. Yhtiöllä on toimipisteitä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Saksassa, ja sen kasvu perustuu verkkokaupan ja kivijalkamyymälöiden yhdistelmään. Kamux toimittaa verkkokaupan kautta autoja asiakkaiden koeajettaviksi kaikkialle Suomeen.

Verkkokaupan menestyksestä huolimatta kivijalkamyymälöitä tarvitaan. Autokauppaan on mukava mennä vain katselemaan, vaikka varsinainen osto ei vielä olisi mielessäkään. Miltä autot tuoksuvat, miten ne kiiltävät, miltä ratti tuntuu kädessä kun istahtaa kuskin penkille.

Tampereella Kamux tekee kauppaa kahdessa toimipisteessä. Hatanpään myymälässä autot vaihtavat omistajaa avarissa 2000 neliömetrin tiloissa, joihin asennettiin Greenledin tehokkaat led-valaisimet. Autokaupassa myymälävalaistus on keskeinen osa sitä tunnelmaa, jossa autoja on miellyttävä tarkastella eri suunnilta, vaikka sieltä lokasuojan altakin. Tasainen, häikäisemätön valo saa autot näyttämään paremmilta ja hyvä myymälävalaistus lisää sekä työntekijöiden että asiakkaiden viihtyvyyttä. Lisäksi pienentynyt hiilijalanjälki on merkittävä viesti kerrottavaksi eteenpäin.

70%

Energiansäästöt

Valohoitoa autokuumeeseen

Autokauppaan lisää ecoa

Kohteessa käytetyt tuotteet

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.