Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

82 tonnia vähemmän hiilidioksidia vuodessa

Celsa Steel Service Oy on Suomen suurin betoniterästen jatkojalostaja ja jakelija. Sen juuret ulottuvat 1800-luvulle, ja tänä päivänä Celsa jalostaa terästä Espoossa, Åminneforsissa ja Pälkäneellä. Ympäristönsuojelu ja vastuu ympäristöstä ovat yrityksen tärkeimpiä arvoja. Celsalta löytyy esimerkiksi teräsalalla harvinainen ympäristöseloste EPD, josta käy selville sen tuotteiden hiilijalanjälki.
Aktiivinen ympäristön huomioonottaminen on ratkaiseva näkökohta Celsa Steel Servicen pitkän tähtäimen kehittämisessä, ja myös päivittäisessä toiminnassa. Kun Pälkäneen tehtaan valaistusta ryhdyttiin uusimaan, oli selvää että myös tämä tehtäisiin ympäristöä kunnioittaen.
Uuden valaistuksen tavoitteena oli säästää energiaa, mutta säilyttää samalla EN-standardien mukainen valaistustaso. Samalla haluttiin vähentää huollon ja ylläpidon tarvetta. Greenledin ehdottamalla led-ratkaisulla saavutettiin nämä tavoitteet helposti. Lisäksi koko tehtaan alueella saavutettiin aiempaa tasaisempi valaistus, ja samalla paranivat valonväri ja värintoisto.

68%

ENERGIANSÄÄSTÖt

Teräksistä kunnioitusta ympäristölle ja historialle

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme.