ECO S EVI

ECO S

ECO S EVI

ECO S EVI on uusi selkeän muotokielen omaava ympäristösietoinen (IP65 & IK08) lineaarinen yleisvalaisin vaativaan käyttöympäristöön. Valaisimesta löytyvät monipuoliset pituus- ja tehoversiot sekä valonjaot erilaisiin toimintaympäristöihin. Saatavilla pintakäsittelyt erilaisiin toimintaympäristöihin teollisuuden puhtautta vaativissa tiloissa. Valaisiminen D-luokitus mahdollistaa valaisiminen asennuksen myös pölyisiin ympäristöihin.

Valaisimen paineentasaus hoidetaan vaihdettavissa olevalla Gore-paineentasausventtiilillä, minkä ansiosta tasausilma pysyy hallitusti puhtaana ja suojaa valaisimen sisäosia likaantumiselta.

Edut ja sovellettavuus

Edut

Valaisimen komponentit ja materiaalit on valittu huolella energiatehokkuuden ja pitkän elinkaaren takaamiseksi. Laadukkaan optiikkansa ansiosta valaisin antaa ympäristöönsä häikäisemättömän ja tasaisen valon. ECO S EVI täyttää vaativankin käyttökohteen tarpeet ja sen asennettavuus ja kytkettävyys on tehty helpoksi.

Sovellettavuus

ECO S EVI soveltuu elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden, raskaan teollisuuden, logistiikan ja maatilojen sisävalaistukseen. Kattavan valonjakovalikoimansa ansiosta valaisin on asennettavissa niin mataliin kuin korkeisiin käyttökohteisiin (2-12 m).

Yleiskuvaus

Valaisimen värilämpötila: 3000 K, 4000 K, 5000 K 1)
Värintoisto (CRI): 80 (CRI90)
Vakio-optiikka: Kapea, keskileveä, leveä
Kytkentä:

Sisäinen ketjutettava kytkentärima 5*2.5 mm² TAI 3*2.5 mm² ja +/- DALI; (molemmat optio asennuskaapelilla).

Ohjattavuus: ON/OFF, DALI
Syöttöjännite: 202-254 Vac
Taajuus: 50-60 Hz
PF: ≥0,9
THD: <20%
IP-luokka: IP65
Väri: Anodisoitu harmaa (optio maalattu RAL-koodattu väri)
Materiaali: Alumiini runko, iskunkestävä PMMA kupu, RST kannattimet, erikoiskestävät päädyt ja läpivientiholkit
Valolähteen suoja: PMMA
Takuu: 5 vuotta

Liitetiedostot ja lataukset

badge_avainlippu badge_ce badge_d_luokka badge_suojausluokka_i_suojamaadoitettu badge_weee