Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Toimitus, asennus ja käyttöönotto

Vastuullinen ja laadukas käytännön toteutus on olennainen osa avaimet käteen -palvelua. Vastaamme koko toteutuksesta alusta loppuun saakka, jotta voimme taata tuotteiden ja työn laadun ja olla asiakkaalle aito kumppani matkan varrella. Olemme sanojemme mittaisia, viemme hommat ammattitaidolla loppuun ja huolehdimme, että kaikki toimii sovitusti.

Toimitamme tuotteet

Avaimet käteen -palvelussa valitsemme kohteeseen ja kuhunkin tilaan parhaiten sopivat valaisimet. Valaisimien valintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten asennuskorkeus, ympäristön lämpötila ja erilaiset valaisimia kuormittavat tekijät.

Osana asiantuntevaa palveluamme huolehdimme, että valaisimet on oikein valittu ja kestävät ympäristön kuormituksen. Greenledin laadukkaat LED-valaisimet ovat pitkän elinkaaren tuotteita, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Kempeleessä. Jokainen valaisin myös testataan huolellisesti ennen asiakkaalle lähetystä, ja ne toimitetaan sovittuna ajankohtana.

Asennamme ammattitaidolla

Valaistusratkaisu asennetaan Greenledin omien asentajien toimesta. Asennamme kohteeseen valaisimet ja toteutamme kohteeseen suunnitelman mukaisen valaistuksen ohjauksen. Asennusajankohta valitaan asiakkaalle parhaiten sopivana ajankohtana niin, että asiakkaan oma liiketoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän. Usein työt päädytään tekemään yöaikaan, mikä on molemmille osapuolille tehokasta.

Greenledillä on vankka kokemus valaistuksen asennuksesta erilaisiin vaativiin ympäristöihin. Toimintatapaamme ja tuotteisiimme tottuneet asentajamme pystyvät toimimaan ripeästi sekä ratkomaan joustavasti käytännön haasteita. Käyttämällä omia asentajia voimme taata laadukkaan lopputuloksen, jonka takana pystymme seisomaan. Greenledillä on laatusertifikaatti ISO 9001 ja ympäristösertifikaatti ISO 14001 koko  toiminnalle niin tuotannon, suunnittelun kuin asennuksenkin suhteen.

Opastamme käyttöön

Palvelun osana huolehdimme, että valaistus on tavoitteiden ja odotusten mukainen ja toimii suunnitellusti. Kohteesta riippuen valaistuksen toiminta voi olla joko täysin automatisoitua tai vapaasti asiakkaan itsensä säädettävissä ja muokattavissa valaistuksen ohjausjärjestelmän avulla.

Älykkään ohjausjärjestelmän avulla asiakas pystyy säätämään valaistusta itsenäisesti visuaalisella käyttöliittymällä. Mikäli kohteessa käytetään valaistuksen ohjausjärjestelmää, koulutamme käyttöönoton yhteydessä järjestelmän käytön.

Kysy lisää

Suosiolan voimalaitos

”Laitosympäristöt ovat todella haastavia – nämä ovat pölyisiä, hankalia paikkoja. Kyse ei ole siitä, etteikö löytyisi sopivia valaisimia, vaan siitä luovuudesta, miten ne saadaan asennettua. Greenledin asentajat tekivät hienoa työtä.”

Henri Jokkala,
Sähköautomaatiopäällikkö, Suosiolan voimalaitos