Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Vahva kasvumme jatkuu! Haemme Assistant Controlleria Kempeleen toimipisteelle

17 tammikuun, 2017

Vahva kasvumme jatkuu! Haemme Assistant Controlleria Kempeleen toimipisteelle

Assistant Controller, Greenled Oy, Kempele

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten älykkäiden valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Oma valaisinvalmistus, asennus- ja ohjelmointiorganisaatio mahdollistavat asiakaslähtöisen toimintamme. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Palveluksessamme työskentelee jo yli 90 greenlediläistä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla sekä Tampereella.  Lisäksi meillä on tytäryhtiö Greenled GmbH Speyerissa, Saksassa.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Kempeleeseen Assistant Controlleria. Työtehtäviisi kuuluvat mm. osto- ja myyntireskontran kokonaisvaltainen hoitaminen, matkavaraukset, asiakaspalvelu, yleiset toimistotyöt, alustava projektiseuranta ja raportointi. Työtehtävät mukautuvat myös oman kiinnostuksen mukaan.

Olet järjestelmällinen, hallitset dokumentoinnin, omaat hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Saat asiat tapahtumaan ja herätät luottamusta toiminnallasi.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää:

– yli 2 vuoden työkokemusta taloushallinnosta

– kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– aktiivista otetta työhön

– tarkkuutta

– järjestelmällisyyttä asioiden hoitamisessa

– hyviä sosiaalisia taitoja

– osaat arvostaa työkavereita

Tarjoamme sinulle työtehtävän mielenkiintoisella ja nopeasti kasvavalla alalla. Vahvuuksiimme kuuluvat positiivinen työympäristö ja kilpailukykyiset tuoteratkaisut.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse 27.1.2016 mennessä rekry@greenled.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 20.1. HR-koordinaattori Jaana Laitala, Puh 020 125 5837.

Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.greenled.fi.

Lisää aiheesta