Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Uusi Phi -tuoteperhe – häikäisemätöntä valoa toimistojen, koulujen, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin

4 toukokuun, 2021

Uusi Phi -tuoteperhe – häikäisemätöntä valoa toimistojen, koulujen, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin

Greenled on lanseerannut uuden mikroprisma-sisävalaisimien tuoteperheen. Uudet Phi Vision-, -Linear ja -Modul -valaisimet mahdollistavat eri ympäristöihin pehmeän valaistuslopputuloksen matalilla häikäisyarvoilla.

Greenledin tuotevastaava Jani Kaareston mukaan Phi-tuoteperheen suunnittelussa on otettu huomioon tulevan EN 12464-1 -sisävalaistustandardin kasvavat vaatimukset.

”Tulevassa sisävalaisstustandardissa suositeltavat valotasot nousevat – tämä ei kuitenkaan saa tarkoittaa sitä, että häikäisyarvot karkaavat. Phi-valaisimissa on leveä valoaukko, jolla saavutetaan tasainen ja yhtenäinen valopinta sekä häikäisemätön valaistuslopputulos myös korkeammilla valotehoilla.”

Phi Vision – tyyliä ja laatua toimistojen ja koulujen valaistukseen

Phi Vision -valaisin soveltuu toimistoihin ja kouluihin sekä yleis- että työpistekohtaiseen valaistukseen. Valaisimen mikroprisma-valopinta on tasainen ja yhtenäinen, ja valaisimen viimeistelty ulkomuoto antaa laadukkaan ja arvokkaan yleisvaikutelman. Häikäisyarvot ovat matalat, ja leveä valoaukko mahdollistaa pehmeän ja käyttäjäystävällisen valaistuslopputuloksen.

Phi Vision -valaisimen jonoasennuksella saadaan toteutettua pitkä ja yhtenäinen, katkeava tai katkeamaton valolinja.

Kuva: Phi Visionin jonoasennuksella saadaan toteutettua pitkä ja yhtenäinen, katkeava tai katkeamaton valolinja.

Phi Vision on loppuun mietitty paitsi käyttäjän, myös asennuksen näkökulmasta. Valaisimen kytkentä on helppoa, eikä valaisinta tarvitse avata asentaessa. Näkyviä ruuveja ei ole, ja vaijerit ja kaapelit saadaan piilotettua huomaamattomasti rungon päällä olevaan syvennykseen.

Phi Visionin ylä- ja alavalo ovat erikseen säädettävissä yhdellä liitäntälaitteella, mikä mahdollistaa ihmiskeskeisen valaistuksen toteutuksen.

Tutustu tarkemmin Phi Visioniin

Phi Linear – häikäisemätöntä valoa kaupan ja teollisuuden tarpeisiin

Phi Linear on kustannustehokas mikroprisma-valaisin kaupan sekä puhtaan teollisuuden tarpeisiin. Valaisimessa on tasainen ja yhtenäinen valopinta, jonka lopputuloksena on laadukas ja häikäisemätön valaistus.

Myymälän valaistus on toteutettu Phi Linearin jonoasennuksella väliprofiileilla. Mikroprisma-valaisimen pintaluminanssi on matala, ja häikäisyarvot pysyvät matalina myös pitkittäissuunnassa.

Kuva: Myymälän valaistus on toteutettu Phi Linearin jonoasennuksella väliprofiileilla. Mikroprisma-valaisimen pintaluminanssi on matala, ja häikäisyarvot pysyvät matalina myös pitkittäissuunnassa.

Phi Visionin tapaan myös Phi Linearin kytkentä on helppoa. Molemmissa tuotteissa voidaan hyödyntää jonoasennusta, joka on tullut uutena asennustapana osaan Greenledin tuotteista. Urakoitsijoiden kanssa yhteistyötä tekevän asiakaspäällikkö Emilia Nummenpalon mukaan asennustapa on saanut paljon kiitosta kentältä.

”Jonoasennus on saanut kiitosta paitsi loppuasiakkaiden, myös urakoitsijoiden taholta. Asennustapa koetaan todella helpoksi ja nopeaksi – erillistä MEK-kiskostoa ei tarvita, joten ratkaisu on kustannustehokas ja asennuksessa vältytään kaikenlaiselta ”kikkailulta”.”

Phi Linear -valaisimessa on korkea hyötysuhde, ja sen rakenne on erittäin kustannustehokas – valaisimen peltirunko on vakioväriltään sinkitty.

Tutustu tarkemmin Phi Lineariin

Phi Modul – Tego-alakattojärjestelmään optimoitu myymälävalaisin

Pohjoismaisiin tarpeisiin suunniteltu Phi Modul on helppo ja nopea asentaa Tego-alakattojärjestelmään. Valaisin on saatavilla kuudessa eri pituudessa, jotka on optimoitu sopimaan alakattojärjestelmän yleisimpiin profiili- ja ristikkokokoihin.

Phi Linearin ja Phi Visionin tapaan valaisimessa on yhtenäinen mikroprisma-valopinta, ja sen leveä valoaukko mahdollistaa pehmeän valaistuslopputuloksen matalalla häikäisyarvolla.

Phi Modul- valaisin on suunniteltu integroitavaksi myymälöiden ja kauppojen Tego-alakattojärjestelmään.

Kuva: Phi Modul- valaisin on suunniteltu integroitavaksi myymälöiden ja kauppojen Tego-alakattojärjestelmään.

Tutustu tarkemmin Phi Moduliin

Lisää aiheesta