Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Tule meille töihin positiiviseen joukkoomme!

16 marraskuun, 2016

Tule meille töihin positiiviseen joukkoomme!

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme positiiviseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Asennuspäällikköä Vantaalle,  Valaistussuunnittelijaa sekä Asiakkuuspäällikköä valaistuksen ratkaisumyyntiin Etelä-Suomen/Pirkanmaan alueelle.

 

Asennuspäällikkönä vastaat asennustöiden koordinoimisesta, kehittämisestä ja käytännön toteutuksesta. Asennuspäällikkö toimii esimiesasemassa ja vastaa alaistensa työnjaosta ja työn sujuvuudesta. Olet organisointitaitoinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja vastuun ottaminen on sinulle ominaista. Työnjohtotehtävien lisäksi työtehtäviin kuuluu myös asennustöitä.

Odotamme sinulta:
– sähköalan pätevyyttä
– muutaman vuoden työkokemusta
– voimassa olevia sähkö- ja työturvallisuuskortteja
– matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä työympäristössä, jossa on aito tekemisen meininki – positiivinen fiilis on tärkein voimavaramme.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse 4.12.2016 mennessä osoitteeseen rekry@greenled.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 48 asennuspäällikkö Mikko Nurmela, puh. 020 125 5818.

 

Valaistussuunnittelijana toimenkuvaasi ovat valaistussuunnittelu ja valaistuksen ohjauksen suunnittelu myynnin tukena sekä yhteistyö sähkösuunnittelijoiden kanssa ympäri Suomen. Työtehtäviisi kuuluvat suunnittelijayhteistyön rakentaminen, sopimusneuvottelut sekä asiantuntemuksen ylläpitäminen nykymarkkinasta. Olet järjestelmällinen, hallitset dokumentoinnin, omaat hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Ymmärrät sähköteknisiä ratkaisuja ja -standardeja. Saat asiat tapahtumaan ja herätät luottamusta toiminnallasi.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää:

– Teknistä tietämystä ja asiantuntemusta

– Suunnitteluohjelmien osaamista (CAD/DIALUX)

– Järjestelmällisyyttä asioiden hoitamisessa

– Hyviä sosiaalisia taitoja

– Arvostusta asiakkaita ja työkavereita kohtaan

Tarjoamme sinulle työtehtävän mielenkiintoisella ja nopeasti kasvavalla alalla. Vahvuuksiimme kuuluvat positiivinen työympäristö ja kilpailukykyiset tuoteratkaisut.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse 4.12.2016 mennessä rekry@greenled.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 28.11. klo 14-17 ja ti 29.11. klo 14-17 kehitysjohtaja Vesa Vähänen, puh 020 125 5805.

 

Asiakkuuspäällikkönä vahvistat osaamisellasi  myyntitiimiämme valaistuksen ratkaisumyynnissä. Tehtäviisi kuuluvat suurasiakashankinnan lisäksi asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen ja valaistusratkaisujen suunnittelu. Saat asiat tapahtumaan, herätät luottamusta toiminnallasi, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja arvostat sekä asiakkaita että työkavereita.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää:

– kokemusta asiakaskeskeisestä projektimyynnistä

– aktiivista otetta myyntiin ja asiakashankintaan

– järjestelmällisyyttä asioiden hoitamisessa

– hyviä sosiaalisia taitoja

– kykyä arvostaa asiakkaita ja työkavereita

Eduksi katsotaan:

– Tekninen ymmärrys

– Suunnitteluohjelmien osaaminen (CAD/DIALUX)

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä työympäristössä, jossa on aito tekemisen meininki – positiivinen fiilis on tärkein voimavaramme. Vahvuuksiimme kuuluvat innostava työympäristö, kilpailukykyiset tuoteratkaisut ja vahva tekninen tuki myyntiorganisaatiolle.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostitse 4.12.2016 mennessä rekry@greenled.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa 30.11.2016 asiakkuusjohtaja Antti Ihalainen, puh. 020 125 5835.

 

Lisää aiheesta