Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
GREENLED NPS ON 71

20 lokakuun, 2023

GREENLED NPS ON 71

”Vimosen päälle toimintaa” – kommentoi yksi kyselyyn vastanneista asiakkaistamme.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, jotka osallistuivat elokuun asiakastyytyväisyyskyselyyn. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme ilmoittaa saaneemme ennätyksellisen NPS-arvosanan (Net Promoter Score) 71. Tämä kertoo siitä, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluihimme.

Greenled valaisee tietä Avaimet käteen -palvelussa ja loistaa asiakastyytyväisyydessä

Saamme kiitosta ammattitaitoisesta ja asiakaslähtöisestä suunnittelusta sekä mutkattomasta prosessista.
Kaikki alkaa loistavasta suunnittelusta ja päättyy valaisevaan lopputulokseen – Greenled on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen huippuluokan avaimet käteen -valaistusratkaisuja. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja olemme erittäin iloisia voidessamme jakaa kanssanne tuloksia tuoreimmasta asiakastyytyväisyyskyselystämme.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset: 4,6/5

Viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssämme saimme erinomaisen arvion 4,6/5, mikä kertoo korkeasta tyytyväisyydestä asiakkaidemme keskuudessa. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat kyselyyn ja antoivat meille arvokasta palautetta!

Asiakaslähtöisyys ja ammattitaitoinen henkilökunta – arvomme näkyvät arjessa!

Kyselyssä tiedustelimme, kuinka asiakaslähtöisenä toimintaamme pidetään, ja saimme erittäin positiivisia vastauksia. Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, miten ammattitaitoisena he ovat kokeneet heitä palvelleen henkilökuntamme.

Asiakaslähtöisyys ja asiantuntijuus ovat arvoja, jotka näkyvät asiakkaidemme arjessa.

Valaistusratkaisun asennus ja tyytyväisyys toteutukseen – 76% Suosittelee Greenlediä

Valaistusratkaisun asennus ja sen lopputulos ovat olleet erityisen onnistuneita asiakkaidemme silmissä. Kyselyssämme peräti 76% vastanneista suosittelisi Greenlediä varauksetta. Tämä antaa meille vahvistuksen siitä, että olemme oikealla tiellä tarjotessamme asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.

Kiitos asiakkaillemme!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi. Te olette osa Greenledin tarinaa, ja odotamme innolla jatkaa yhteistä matkaamme kohti valoisampaa huomista!

Valoisin terveisin,
Greenled-tiimi

arvoMME

Asiakaslähtöisyys:
Arvostamme asiakkaitamme ja ajattelemme aina heidän parastaan. Haluamme, että he ovat tyytyväisiä työhömme ja palveluihimme. Haluamme osoittaa olevamme heidän luottamuksensa arvoisia.

Vastuullisuus:
Olemme suomalainen yhtiö, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Olemme totuudenmukaisia ja sanomme asiat niin kuin ne ovat. Toimintamme on tuloksellista ja vastuullista niin ympäristöä, yhteiskuntaa kuin henkilöstöäkin ajatellen.

Asiantuntijuus:
Arvostamme ammattitaitoa ja asiantuntijuutta. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme. Prosessimme ovat mutkattomia ja turvallisia. Nautimme yhdessä tekemisestä ja kohtelemme toisiamme reilusti.

 

USKOMME SUOMALAISEEN TYÖHÖN

Kotimainen tuotanto on meille ylpeyden aihe. Siirsimme tuotannon Kaukoidästä kotimaahan vuonna 2013, mistä lähtien Greenled-valaisimet on valmistettu Suomessa. Päätöstä kotimaisesta tuotannosta ohjasi ennen kaikkea halumme palvella asiakkaitamme paremmin sekä laadun varmistaminen koko tuotantoprosessissa. Greenledin tuotantotilat sijaitsevat pääkonttorillamme Oulussa.

Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO9001 ja ISO14001, jotka on myönnetty koko toiminnallemme niin myynnin, suunnittelun, tuotannon kuin asennuksenkin suhteen. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa laadukasta kokonaistoimitusta, jossa on huomioitu myös ympäristönäkökohdat.

Lisää aiheesta