Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenledin kasvu jatkuu vahvana

25 marraskuun, 2017

Greenledin kasvu jatkuu vahvana

Kempeleläinen Greenled on kovassa kasvussa – älykäs ledivalaisin leikkaa säh­kön­tar­vet­ta ja kertoo parhaan reitin kaupassa

Valaistusratkaisuja valmistava Greenled laajentaa vauhdikkaasti. Viime vuonna liikevaihto paisui 90 prosenttia ja työntekijöiden määrä kaksinkertaistui. Kuluvana vuonnakin ylletään liki 40 prosentin kasvuun. Greenled Oy:n toimitusjohtajan Pertti Tahvanaisen mukaan yritys on jo alansa ylivoimaisesti suurin Suomessa.

– Me haemme vahvaa kasvua vuoteen 2025 asti. Meidän tavoitteenamme on olla suurin valaistusratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa, Tahvanainen ennakoi ja kertoo elävänsä unelmaansa.

Vienti Ruotsiin on alkanut hyvin, ja uudistilat mahdollistavat tuotantokapasiteetin kolminkertaistumisen Kempeleessä 2019.

Ledit ovat yksi vastaus globaaliin ongelmaan. Niiden avulla voidaan leikata valaisimen energiantarve noin puoleen.

– Jos vanha tekniikka muutetaan leditekniikaksi, säästö on 50–60 prosenttia.

Paitsi valaistusta, ledeillä taiotaan myös värimaailmoja. Ovenpieleen asennettu niin sanottu sään valitsinkosketin levittää erilaisia sävyjä. Aamupalaveriin voi tilata vaikka kirkkaan auringon.

– Se on virkistävä sinertävä, nimenomaan kirkasvalo.

Koska valaisimet ripotellaan tietyin välein, niihin sopii sisätilapaikannuskin.

– Näitä käytetään tulevaisuuden päivittäistavarakaupassa. Valaisimessa on paikannusyksikkö, jonka kanssa puhelin keskustelee ja määrittää sijainnin pohjakartassa.

Kaupassa valaisin räätälöi reitin kauppalistan mukaisine tuotetarjouksineen. Philips ja Osram kehittävät sovelluksia.

Lue lisää 25.11.2017 Kalevasta.

http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/kempelelainen-greenled-on-kovassa-kasvussa-alykas-ledivalaisin-leikkaa-sahkontarvetta-ja-kertoo-parhaan-reitin-kaupassa/777258/

Lisää aiheesta