Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenled muuttaa tammikuussa uusiin toimitiloihin

1 joulukuun, 2020

Greenled muuttaa tammikuussa uusiin toimitiloihin

Uusiin toimitiloihin siirtyminen on merkittävä ekoteko ja panostus henkilöstön hyvinvointiin.

Greenledin pääkonttorin toiminta ja henkilöstö siirtyy tammikuussa 2021 yhtiön nykyisistä Kempeleen toimitiloista Oulun Oritkariin. Matkaa nykyisen ja uuden toimitilan välillä on alle kymmenen kilometriä, mutta muutos on sitäkin isompi.

”Muuton taustalla on ennen kaikkea vahva halumme panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Parantamalla työolosuhteita huolehdimme, että töihin on mukava tulla ja työnteko sujuu tehokkaasti. Kun panostamme ihmisiin, näkyy se positiivisesti myös asiakkaillemme.”, kertoo Greenledin toimitusjohtaja Pertti Tahvanainen.

Uusia toimitiloja on etsitty jo pidemmän aikaa. Oritkarin tilat vakuuttivat tarkoituksenmukaisuudellaan ja potentiaalillaan. Pienillä muutoksilla tiloihin saadaan moderni kiinteistötekniikka, jonka avulla työolosuhteet voidaan optimoida eri työtehtäville ja parantaa näin työssä viihtymistä. Isoa roolia kokonaisuudessa näyttelee luonnollisesti valaistus.

”Uuden pääkonttorin valaistus on ihmiskeskeinen. Tällä tarkoitamme sitä, että valaistus suunnitellaan alusta alkaen tukemaan ihmisten hyvinvointia niin valon suunnan, voimakkuuden kuin värilämpötilankin suhteen. Kansainvälisten tutkimusten ja oman kokemuksemme valossa tiedämme, että tällä on valtavan suuri merkitys työtehokkuuteen ja vireyteen.”, kertoo Greenledin kehitysjohtaja Vesa Vähänen.

Muutto uusiin toimitiloihin on paitsi panostus henkilöstöön, myös merkittävä ekoteko. Aiempaan verrattuna kiinteistössä säästetään yli 70 % energiaa.

Muutto ei viivästytä toimituksia

Muutto Oritkarin uusiin toimitiloihin toteutuu tammikuun 2021 kahden ensimmäisen viikon aikana. Muutto ei aiheuta viivästyksiä sovittuihin toimitusaikatauluihin.

Lisää aiheesta