Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenled lanseerasi uuden kotimaisen Sirius-valaisinperheen

23 huhtikuun, 2015

Greenled lanseerasi uuden kotimaisen Sirius-valaisinperheen

Sirius – edistyksellisin katuvalaisin, joka suunniteltiin täyttämään tulevaisuuden tarpeet

Greenledin monipuolinen LED-tuotevalikoima on täydentynyt edistyksellisellä Sirius-katuvalaisinperheellä. Siriuksen rakenne mahdollistaa suurimpien osavalmistajien komponenttien käytön ja sen elinikä on 150 000 tuntia (L80F10). Huoltoväli on pitkä ja valaisimen huolto on nopea ja helppo suorittaa. Valaisimen sisäinen rakenne mahdollistaa erilaisten LED-moduulien ja optiikoiden käytön, kiitos future proof -mekanismin. Sirius on suunniteltu kestämään haastavatkin olosuhteet kestävän valetun runkonsa ja huolella valitun pinnoituksensa ansioista. Valaisimella on IK08- ja IP67-luokitukset sekä kahdeksan (8) vuoden takuu.

Siriuksen ajaton skandinaavinen muotoilu sopii hyvin eri aikakausina rakennettuihin kaupunkiympäristöihin. Kuten hyvässä kestävässä designissa yleensäkin, Siriuksessa kohtaavat hyvä ulkonäkö, kestävät materiaalit ja käytännöllisyys. Valaisinperhe käsittää useita vaihtoehtoja eri tarpeisiin valtateistä kaupunkien ja asuinalueiden kaduille, kevyen liikenteen väyliin ja puistoihin.

Sirius säästää energiaa ja luontoa

Valaisimella on erittäin alhaiset elinkaarikustannukset, kiitos energiatehokkuuden, ohjattavuuden ja pitkän huoltovälin ja/tai vain tarpeeseen pohjautuvan huollon. Siriuksessa käytetyt materiaalit ovat kierrätettäviä. Pitkä elinikä, huoltovälit ja takuu tekevät Siriuksesta huolettoman valinnan.

Lisää aiheesta