Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Palaa Takaisin
Greenled käynnistää Valoisa Suomi- valaisinsuunnittelukilpailun Suomi 100- juhlavuoden kunniaksi

1 helmikuun, 2017

Greenled käynnistää Valoisa Suomi- valaisinsuunnittelukilpailun Suomi 100- juhlavuoden kunniaksi

Valoisa Suomi – Suomi 100- juhlavuoden valaisinsuunnittelukilpailu muistuttaa valon merkityksestä hyvinvoinnille

Kempele, 1. helmikuuta 2017: Kotimaisen valaisintuotannon sanansaattaja Greenled Oy haluaa suomalaisena valaistusratkaisujen valmistajana ja toimittajana edistää suomalaisten hyvinvointia järjestämällä VALOISA SUOMI -valaisinsuunnittelukilpailun Suomi 100 – juhlavuoden kunniaksi.

Kilpailun tarkoituksena on juhlistaa kotimaisen designin arvoa ja vahvaa suomalaista valaisin- ja valaistusosaamisen perinnettä sekä muistuttaa oikeanlaisen valaistuksen merkityksestä monipuolisen hyvinvoinnin tuottajana. Greenledille suomalaisen teollisuuden ja työllisyyden sekä viennin tukeminen ja edistäminen ovat tärkeitä asioita, ja yritys valmistaakin tuotteensa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen itse Kempeleen tehtaallaan Suomessa. Greenled on Suomen johtava valaistusratkaisutoimittaja, jonka tarjonta ulottuu yksittäisistä tuotteista aina koko valaistusprojektin hallintaan ja toteutukseen.

Huomioidakseen tulevaisuuden mukanaan tuomat tarpeet ja haasteet, Greenled tähtää sellaisen valaisimen kehittämiseen, jolla voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin. Oikeanlaisella valaistuksella on mahdollista lisätä ihmisten jaksamista kouluissa, toimistoissa, terveydenhoitokiinteistöissä sekä julkisissa tiloissa. Tarpeen mukaisesti suunnitellulla valaistuksella on tutkitusti positiivisia vaikutuksia: Sillä on mielialaa kohottava vaikutus, se lisää turvallisuuden tunnetta, vaikuttaa vireystilaan ja on olennainen osa työergonomiaa. Hyvinvoivat nykysukupolvet ovat tulevaisuudelle arvokas perintö!

Suunnittelukilpailun myötä Greenled haastaa valaistuksen ammattilaiset sekä mm. alan opiskelijat pohtimaan sitä, millaisella valaisimella ihmisille voidaan luoda lisää viihtyisyyttä tai esimerkiksi turvallisuutta. Valaisin voi soveltua joko ulko- tai sisätiloihin. Ulkotiloissa valaisin voidaan sijoittaa puistoon tai muille piha-alueille. Sisätilojen valaisin voi valaista työpaikkaa, koulua, terveydenhoitokiinteistöä tai muuta julkista tilaa. Kilpailussa arvioidaan valaisimen valaistusominaisuutta, ulkonäköä, energiatehokkuutta, rakennetta sekä soveltuvuutta. Valaisinsuunnitelman lisäksi arviointiin vaikuttavat sanallinen selvitys valaisimen käyttökohteesta teknisine tietoineen (valonjako, teho, ominaisuudet ja tekninen toteutus). Tavoitteena on käynnistää voittajavalaisimen tuotanto syksyllä 2017.
Kilpailun palkinto: 10 000€. Palkinto ei ole verovapaa.

Kilpailun aikataulu: Kilpailu alkaa 1.2.2017 ja kilpailu päättyy 31.5.2017.

Kilpailun säännöt: Palkittu valaisinehdotus jää Greenledin omaisuudeksi ja voittajan nimi julkaistaan Greenledin lehdistötiedotteessa sekä www-sivuilla 15.6.2017. Tekijänoikeudet: Voittavan tuotteen tekijänoikeudet jäävät Greenledille ja valaisin signeerataan valaisimen suunnittelijan nimellä. Kilpailuihin toimitettavia materiaaleja ja ehdotuksia ei palauteta. Greenledillä on oikeus käyttää hyväkseen muiden ehdotusten aiheita ja ideoita tekijänoikeuslain mukaisesti. Greenledin henkilökunta ei saa osallistua kilpailuun.

Valaisinsuunnitelman jättö: Valaisinsuunnitelman voi lähettää joko sähköisesti info@greenled.fi tai postitse Greenled Oy, Tarjusojantie 12–14, 90440 Kempele.

Mahdolliset kysymykset kilpailuun liittyen voi lähettää osoitteeseen info@greenled.fi

www.greenled.fi

Greenled Oy on Suomen johtava energiaa ja ympäristöä säästävien LED-valaistusratkaisujen kokonaistoimittaja, joka on keskittynyt vastaamaan yritysten sekä julkisen sektorin valaistustarpeeseen kotimaassa sekä kansainvälisesti. Kempeleessä tuotteensa itse valmistava Greenled on perustettu vuonna 2010 ja sen toimipisteet sijaitsevat Kempeleen lisäksi Vantaalla ja Tampereella sekä yrityksellä on tytäryhtiö Greenled GmbH Saksan Speyerissa.

Lisää aiheesta