Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Tuotekehitysinsinööri Ouluun

Haluatko kädenjälkesi näkyviin ihmisten hyvinvointia lisäävissä valaistusratkaisuissa?

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Tuotamme lisäarvoa ja hyvinvointia asiakkaidemme liiketoimintaan tarjoamalla ihmiskeskeisiä, kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Meillä Greenledillä ihmiset ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme kulmakivi, ja henkilöstömme työtyytyväisyyttä mitataan ja kehitetään säännöllisesti. Meitä greenlediläisiä on tällä hetkellä yli 100 erilaisissa tehtävissä. Valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme, lisäksi meillä on toimipisteet Vantaalla ja Tampereella. Tytäryhtiömme Greenled Ab sijaitsee Ruotsissa. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan.

Tehtäviisi kuuluu

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme nyt tuotekehitystiimiimme Ouluun tuotekehitysinsinööriä (sähkö/elektroniikka). Työtehtäviisi kuuluu valaisimien suunnittelu/mitoitus (elektroniikka/ sähkö), valaisimien sähkö- ja lämpötekniset mittaukset sekä mittausmenetelmien kehittäminen, tuotannon tuki ja valaisimien tuotetuki, PDM-järjestelmien ylläpidon tehtävät, projektitehtävät, teknistä laskentaa ja tuotteistusta.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotteiden vaatimustenmukaisuuteen (CE) sekä erilaisiin viranomaisvaatimuksiin (mm. Väylävirasto) liittyvät tehtävät. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä mm. tuotannon, myynnin, asennuksen sekä kumppaneidemme kanssa. Työsi on monipuolista ja pääset kehittämään itseäsi vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edelläkävijän kanssa.

Odotamme sinulta

  • Positiivista asennetta ja tekemisen meininkiä
  • Itsenäistä tekemistä ja keskittymistä tarkkaan tekemiseen
  • Korkeakoulututkinto DI- insinööri tai insinööri (sähkö, elektroniikka, kone tai automaatio)
  • Arvostamme hyviä tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Aiempi työkokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn kasvuyhtiössä, jossa on kaikki edellytykset menestymisellesi. Saat meiltä innostavan työympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vireässä, nuorekkaassa ja tsemppaavassa organisaatiossa, jossa on aito tekemisen meininki – positiivinen fiilis ja huumori ovat tärkeimmät voimavaramme. Työn merkityksellisyyttä lisäävät kotimaiset ja ekologiset tuotteet, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ihmisten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja jaksamisen kannalta. Meillä tehdään töitä yhdessä omilla vahvuuksilla ja panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. Lisäksi meillä on käytössä hyvät työsuhde-edut.

Haluatko sinä olla osa meidän pirteää tiimiämme, jolla on intohimo hyvinvointia lisäävien valaisimien edistämisessä? Voit olla jo alan konkari tai aloittelija. Meille tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia.

Lisätietoja ja hakeminen

Hae työpaikkaa 21.9.2023 mennessä vastaamalla alla olevasta linkistä löytyviin kysymyksiin. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa toimia valon nopeudella.
Lisätietoja tehtävästä antaa  vastuullisuuspäällikkö Jani Kaaresto p. 020 1255 838.