Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkö

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
9.8. - 31.8.2018

Tervetuloa valoisaan joukkoomme, 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä jo yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen nyt tuotantopäällikköä Kempeleen toimipisteeseen. Toimenkuvasi sisältää valaisintuotannon johtamista ja kehitystä, automaatioon liittyviä projekteja sekä ERP-järjestelmän ylläpitotehtäviä. Sinulla on kokonaisvastuu yrityksen valaisintuotannosta, sen kehittämisestä ja raportoinnista. Olet luontainen ihmisten johtaja, mutta ymmärrät myös prosessijohtamisen tärkeyden. Toimit tuotannon työnjohdon esimiehenä. Olet kyvykäs vastaamaan tuotannon automatisointiin liittyvistä projekteista sekä muista kehitysprojekteista ja viemään ne kustannusten ja aikataulun asettamissa raameissa maaliin. Investointeihin liittyvät laskelmat ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät, että valaisintuotannon kehittäminen on jatkuva prosessi ja nautit toimintamallien kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Sinulla on positiivinen asenne työhön ja viihdyt erilaisten ihmisten kanssa.    

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

– Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tuotantotalous, konetekniikka, automaatiotekniikka) 

– Vähintään muutaman vuoden työkokemus esimiestehtävistä 

– Osaamista kokoonpanoteollisuudesta ja tuotannon automatisoinnista 

– Lean-filosofian tuntemusta ja kokemusta oppien soveltamisesta käytäntöön 

– Projektijohtajuutta 

– Sujuvaa englannin ja suomen suullista/kirjallista kielitaitoa 

– Positiivista asennetta työhön kuin työhön     

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa COO Juho Niemonen torstaina 16.8.2018 klo 12-17, puh. 0405826732.    

Täytä hakemus