Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Sähköasentaja

Työ sijaitsee:
Vantaa
Hakuaika:
18.6. - 12.7.2020

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Toimipaikkamme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla, Tampereella ja Ruotsissa Trollhättanissa. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. 

Haluaisitko päästä tekemään töitä iloisen rempseään ja nuorekkaaseen porukkaan yrityksessä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään niin halutessasi? Haluatko tuntea kuuluvasi huikeaan porukkaan ja tarinaan? Meillä olisi paikka sinulle sähköasentaja. 

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Sähköasentajan työtä tehdään meillä noin kolmen hengen tiimeissä. Asennamme asiakkaidemme tiloihin älykkäitä valaistusratkaisuja, eli nostin on sinun tuleva työpisteesi. Töitä teemme pääosin maanantaista torstaihin ja työmaat sijaitsevat joko pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa, toisinaan myös Ruotsissa. Tykkääthän siis myös reissuhommista. Työt ovat kohteesta riippuen joko päivä- tai yötöitä mm. myymälöihin, parkkihalleihin, toimistoihin, logistiikkaan, teollisuuteen ja liikuntapaikkoihin. Saat käyttöösi huipputyökalut ja -vaatteet ja kohteisiin ajamme firman pakettiautoilla. Työsuhde-etuina meillä on muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit sekä matkapuhelinetu. Panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. 

Odotamme sinulta:  

– sähköalan koulutusta  

– ajokortti, voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti sekä hätäensiapu- tai EA1 kurssia suoritettuna  

– jonkin verran työkokemusta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen reipas asenne ja halu oppia 

– matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta yötyöhön  

– hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakkaiden ja työkavereiden arvostusta  

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 12.7.2020 mennessä. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian. Jos haluat tietää tehtävästä lisää, kysymyksiisi vastaavat asennuspäällikkö Sami Härkin vko 26-27 välisenä aikana  puh. 0201255889 ja asennuspäällikkö Mikael Kopsa vko 28 aikana  puh. 020 125 5897.

Täytä hakemus