Valon asiantuntijat apunasi Greenled valon asiantuntijat apunasi020 125 5800

Sähköasentaja

Työ sijaitsee:
Vantaa
Hakuaika:
8.8. - 31.8.2019

You’ll Never Walk Alone 

Hei! Nyt kun sain huomiosi kiinnitettyä Liverpool FC:n sloganilla, voisin kertoa meidän yrityksestä ja sähköasentajan työpaikasta, mikä meillä on avoinna juuri sinulle. Tai annan puheenvuoron Tommille (sähköasentajana Greenledillä alkaen 05/2017, asennuspäällikkönä 12/2018 alkaen):  

”Meillä tehdään vähän erilaisempaa sähköhommaa, kuin mitä ensimmäisenä tulee mieleen sähköasentajan työstä. Me tehdään älykkäitä valaistuksia. Meidän valaistuksen ohjausjärjestelmät on uniikkeja.  Kempeleessä on meidän oma tuotanto mistä tulee räätälöidyt valaisimet jokaiseen kohteeseen projektikohtaisesti. Me tehdään asiakaslähtöistä työtä: asentajat kun menee töihin, niin ne on asiakkaan tiloissa ja tekemisissä sen loppukäyttäjän kanssa. Siinä voidaan sitten yhdessä asiakkaan kanssa jutella ja sopia kulkemisista ja etenemisestä. Asennuspäällikön ja suunnittelijan kanssa käydään kohteet läpi ja lisäksi pystyy aika pitkälle itse vaikuttamaan ja suunnittelemaan tiimin kanssa, että miten valaistus asennetaan.  

Täällä et ole yksin, vaan mennään porukalla. Reissutyöstä pitää asennuksessa tykätä, kun yleensä ollaan reissussa neljä päivää viikosta. Meille joukkuehenki on kaikkein tärkeitä. Yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Torstaina sitten pääsee viikonlopun viettoon. Meidän firmassa on koulutuksia, etenemismahdollisuuksia ja talon sisäisiä siirtoja osaamisen ja innon mukaan. Työssä ja omassa osaamisessa pystyy koko ajan kehittymään. Sole poka mikhän, kun meille töihin vaan!

Haluaisitko päästä tekemään töitä iloisen rempseään ja nuorekkaaseen porukkaan yrityksessä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään niin halutessasi? Haluatko tuntea kuuluvasi huikeaan porukkaan ja tarinaan? Meillä olisi paikka sinulle sähköasentaja, Vantaa

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Toimipaikkamme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla, Tampereella ja Ruotsissa Trollhättanissa. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!  

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Sähköasentajan työtä tehdään meillä noin kolmen hengen tiimeissä. Asennamme asiakkaidemme tiloihin älykkäitä valaistusratkaisuja, eli nostin on sinun tuleva työpisteesi. Töitä teemme pääosin maanantaista torstaihin ja työmaat sijaitsevat joko pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa, toisinaan myös Ruotsissa. Tykkääthän siis myös reissuhommista. Työt ovat kohteesta riippuen joko päivä- tai yötöitä mm. myymälöihin, parkkihalleihin, toimistoihin, logistiikkaan, teollisuuteen ja liikuntapaikkoihin. Saat käyttöösi huipputyökalut ja -vaatteet ja kohteisiin ajamme firman pakettiautoilla. Työsuhde-etuina meillä on muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit sekä matkapuhelinetu. Panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. Odotamme sinulta:  

– sähköalan koulutusta  

– ajokortti, voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti sekä hätäensiapu- tai EA1 kurssia suoritettuna  

– jonkin verran työkokemusta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen reipas asenne ja halu oppia 

– matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta yötyöhön  

– hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakkaiden ja työkavereiden arvostusta  

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen nettisivujemme kautta 31.8.2019 mennessä. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian. Jos haluat kysellä tehtävästä lisää, kysymyksiisi vastaa asennuspäällikkö Mikael Kopsa, puh. 020 125 5897. 

Jos vielä mietit, katso meidän brändivideo https://www.youtube.com/watch?v=SvtO7S5T-u0 

tai https://greenled.fi/ 

The Light Side of Life – Greenled  

Täytä hakemus