Sähköasentaja

Sähköasentaja

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
7.8. - 31.8.2018

Sähköasentaja, 2 paikkaa, Greenled Oy, Kempele 

Tule meille työkaveriksi! 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Toimipaikkamme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla sekä Tampereella. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!    

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme kahta uutta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kempeleeseen. Töitä teemme pääosin maanantaista torstaihin ja työmaat sijaitsevat joko Oulun seudulla tai muualla Suomessa. Tykkääthän siis myös reissuhommista. Työt ovat kohteesta riippuen joko päivä- tai yötöitä. Saat käyttöösi huipputyökalut ja -vaatteet ja kohteisiin ajamme firman pakettiautoilla. Työsuhde-etuina meillä on muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit sekä matkapuhelinetu. Panostamme henkilöstömme asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen. Mahdollisuutena on myös talon sisäinen urakehitys.

Odotamme sinulta: 

– sähköalan koulutusta 

– jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä 

– voimassa olevia sähkö- ja työturvallisuuskortteja sekä hätäensiapu- tai EA1 kurssia suoritettuna 

– ajokorttia

– matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta yötyöhön 

– hyviä sosiaalisia taitoja sekä asiakkaiden ja työkavereiden arvostusta    

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen nettisivujemme kautta 31.8.2018 mennessä. Tehtävään haastatellaan sopivia kandidaatteja jo hakuaikana, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian.   

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Jaana Laitala, puh. 020 125 5837.

Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.greenled.fi

Täytä hakemus