Ratkaisumyyjä

Ratkaisumyyjä

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
9.8. - 31.8.2018

Tervetuloa valoisaan joukkoomme,  

RATKAISUMYYJÄ 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä jo yli 100 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!  

Valoa!   

Oletko meidän uusin tähtemme? Meidän yrityksessämme kaikki ovat avainhenkilöitä ja kaikkien tekemisellä on merkitystä. Oletko aikaansaavaa ja energinen huipputyyppi? Valon myyjän rooli organisaatiossamme on itsenäistä sekä vastuullista myyntityötä ja asiakasratkaisujen suunnittelua. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja johdat asiakkuuksia varmalla otteellasi yhteistyötä kehittäen. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista yritysasiakkaista sekä julkisen sektorin päättäjistä. Toimipaikkasi sijaitsee Kempeleessä, mutta liikut päivittäin työssäsi ahkerasti asiakasrajapinnassa ympäri Suomen.  

Uusin tähti!   

Myynnin ammattilaisena kuuntelet asiakasta tarpeita kartoittaen ja osaat tarjota niitä palvelevia ratkaisuja. Olet vahvasti asiakaslähtöinen, sinulla on aktiivinen ote asioihin sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.  Parannamme maailmaa valaisin kerrallaan!  Meillä Greenledillä on huipputuotteet ja panostamme tuotekehitykseen. Ratkaisukonseptiemme avulla suunnittelet kilpailukykyisiä asiakasratkaisuja ja pystyt vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutamme sinusta valon ammattilaisen. Pääset aidosti vaikuttamaan työssä viihtymiseen ja menestymiseen kasvuyrityksessä kehittyvällä toimialalla.  

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta 31.8.2018 mennessä.   

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Jaana Laitala 020 125 5837.

Täytä hakemus