Myyntiassistentti

Myyntiassistentti

Työ sijaitsee:
Kempele
Hakuaika:
10.10. - 28.10.2018

Tervetuloa valoisaan joukkoomme, 

MYYNTIASSISTENTTI 

Greenled on Suomen johtava kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen toimittaja. Teemme yrityksille ja julkiselle sektorille energiaa, rahaa ja ympäristöä säästäviä älykkäitä valaistusratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaa sekä lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 120 henkilöä – kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Meillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara.  Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myyntiassistenttia Kempeleen toimipisteeseen. Olet osa hallinnon tiivistä porukkaa ja vastaat tukkuyhteistyöstä, asiakassuhteiden luonnista tukkuihin sekä asiakaspalvelusta. Toimenkuvasi sisältää mm. myyntitilausten tarkistusta, tarjouspyyntöihin vastaamista, asiakaskommunikointia sekä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Toimit myynnin ja tuotannon rajapinnassa hoitaen asiakaspalvelun asiakkaisiin ja tukkuliikkeisiin. Työ sisältää jonkin verran matkustamista. Tässä työssä asenne ratkaisee! Työnkuva tulee olemaan erittäin monipuolinen ja laaja-alainen ja pääset oppimaan uutta mielenkiintoisesta led-valaistusalasta ja kehittymään työssäsi. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

· Tehtävään soveltuva tutkinto (esim. kaupallinen) 

· Myyntihenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

· Jonkun verran kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja myyntityöstä 

· Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa 

· Aktiivista otetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä  

· Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä 

· Olethan luontaisesti positiivinen tiimipeluri ja muutenkin huipputyyppi 

· Eduksi katsotaan tekninen orientoituneisuus ja ruotsin kielen taito 

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä HAKEMUS JA CV palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.10.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Hr-koordinaattori Jaana Laitala, puhelin 020 125 5837. 

Täytä hakemus